Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan blir de nye naboene, tro?

#1

Estrella sa for siden:

Vi bor i rekkehus og nå skal en av naboene flytte. Like spent hver gang hva slags folk som kommer til å flytte inn.


#2

trøtt sa for siden:

Skjønner godt at du er spent. Når man bor så tett så har det jo litt å si hvordan naboene er.

Vi skal også få nye naboer, men det ser ut som om det drøyer. Kommunen kjøpte en leilighet i rekka her for et halvt år siden og enda har ingen flytta dit.


#3

Travolta sa for siden:

Jeg hadde sendt en mail eller ringt megler, jeg. Spurt hva slags folk det er som har kjøpt (f.eks familie med barn?). Det sier jo selvsagt ingenting om hvordan de blir som naboer, men man får stilt noe av nysgjerrigheten. .)


#4

Inagh sa for siden:

Alltid like spennende hva slags folk man får inn i rekka. Vi har vært heldige til nå, eldre folk har flyttet ut, og yngre folk med barn har flyttet inn. Nå bare går vi og drømmer om at gubben vegg-i-vegg skal finne ut han ikke gidder å bo i så stor leilighet pip aleine. :knegg:


#5

Maverick sa for siden:

Huh? Seriøst? Det er hva jeg hadde klassifisert som i overkant snokende.


#6

Tinka sa for siden:

Spennende med nye naboer.


#7

Travolta sa for siden:

Helt seriøst.:nikker:


#8

tormu sa for siden:

Naboer har alt å si. Kjenner noen som måtte flytte fra drømmeleiligheta si (rekkehus) etter at de fikk nye naboer som bråkte og lagde dårlig stemning fra dag 1.


#9

Sola sa for siden:

Ja gode naboer er viktig. Det er 3 leiligheter på gangen her jeg og ungene bor, og nå flytter de ut i begge de to andre leilighetene, når semesteret er slutt. I den ene leiligheten kommer en i klassen med sin sønn, og en annen i klassen har søkt om å få flytte fra en leilighet og bort i den ved siden av meg, for hun orker ikke bo på sin gang lenger, er ganske så misfornøyd med SINE naboer. Så jeg ser for meg et sosialt skoleår med mye lekselesing og mye kos for ungene fremover...


#10

Left sa for siden:

Vi bor på samme "måte" som deg - i studentleilighet. Vi har den største, med to soverom og som ligger i inngangspartiet i oppgangen.
Til slutt måtte vi koble ut ringeklokka, for det var så artig å ringe på i det de gikk hjem fra etterpåfest. :gal:
Jeg mistenker at det er fordi jeg har klaget på dem til studentsamskipnaden.
Når man bor i blokk må man ta litt hensyn, og det er sinnsykt lytt her. Jeg kan nesten høre naboen over meg fise :knegg:
At folk har en fest i ny og ne sier jeg ikke noe på, men da får de prøve å ta litt hensyn når de skal ut og røyke... 7-8 stykker som klikker og klakker seg ned 4 trapper - det høres ut som om du får dem inn i senga di, og i og med at de står rett utenfor så lukter det askebeger i leiligheten min. :spy:
En lørdagskveld var minsten våken og gråt 3 ggr før klokka var 23.00. Når han våkner slik så blir han jo redd forståelig nok.
Men å si fra på en skikkelig måte MANGE ganger gikk ikke inn, så da sendte jeg en klage til SFNR. Og nå er det bedre heldigvis :)
Kjenner jeg er VELDIG glad for at vi skal flytte 15 juni :hjerter:


#11

gajamor sa for siden:

Vi har også fått nye naboer i feltet. Jeg er mest spent på om det kommer noen unger på lille skatt sin alder. Litjtausa har en hel gjeng rundt seg som er født i -06, men det er ingen -07-unger her ennå. Men vi bor i enebolig, så vi trenger ikke nødvendigvis ha noe med dem å gjøre hvis de er duster. Det er jo verre i leiligheter og rekkehus.


#12

Sola sa for siden:

Åhh sukk ja eg gleder meg til vi blir 3 alenemødre med tilsammen 4 barn på gangen her... fra 1. juli... det skal bli så DIGG! Da blir alderen på ungene 3, 7, 8 og 11. Tenker lille gutten på 3 kommer til å fotfølge han på 11... løpe rett over gangen etc. Vi tre mødrene går i samme klasse og er på samme gruppe også så vi kan jobbe med oppgaver og sånt om kveldene. Vi kan bare ha dørene åpne så hører vi om noen våkner.


#13

Left sa for siden:

Det hørtes jo bare diggbart ut :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.