Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

København med sjuåringer?

#1

Stompa sa for siden:

Ja, da er det bestemt - det blir ferietur til København i sommer. Billetter er bestilt og betalt, hotell er booket. :riktig:

Det blir noen dager fullstendig på ungene sine premisser. Vi skal selvsagt i Tivoli, men jeg vil gjerne ha tips til andre morsomme aktiviteter i København som passer for sjuåringer.


#2

tinkadott sa for siden:

Vi brukte en hel dag i dyreparken der i oktober, fin plass!!!!


#3

tiddelibom sa for siden:

Selv om barna dine kanskje er litt store, så er det kanskje verdt en titt å se på "Karsten og Petra i tivoli : på eventyr i København"
Den er nærmest som en reiseguide for barn. Vi har brukt den vi voksne også, det førte til at vi måtte gå til Sømods (??) bolcher for å kjøpe sukkertøy til mannen min :knegg:
Ellers er det skrevet en reisehåndbok spesielt for barn:

København / Siri Koch Larsen og Lise Larsen Kjelstrup
ISBN 978-82-03-23448-4
Den kom i 2007, så den er sikkert aktuell.



#5

Stompa sa for siden:

Mange gode tips så langt, takk! Mamma snakket om et museum med mumier. Noen som vet hvor det er?


#6

gullet sa for siden:

Disse har vi hatt med oss til Køben, og det er en vinner.

BonBonland ligger en halvtimes kjøring fra køben og er verdt en tur. En flott park med masse karuseller for unger og voksne, med masse benker og bord i et flott parkanlegg som selvfølgelig er dekorert med overdådige plasticfantastic figurer. Men gøy! Og mange og rene toaletter.

Planetariet er verdt et besøk, og det er flotte badestrender helt inne i sentrum. Sykkeldrosje er også gøy.


#7

Teofelia sa for siden:

Vi reiste til Vikingeskibsmuseet Roskilde, og det var stor stas for Frøkna da hun var fem. Jeg kan absolutt anbefale det for syvåringer også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.