Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Valg av ny mobil - bytte merke?

#1

tinkadott sa for siden:

det irriterer meg at en mobil virker optimalt i ca 1,5 år, så må de byttes. Kanskje jeg må velge noe annet enn SE?`Det er den spaken i midten som nå ikke alltid vil beveges nedover når jeg sender sms osv. Sikkert utslitt. Merker at batterikapasiteten begynner å bbli slakk også. Hvilke andre merker er verdt å prøve? Har hatt SE i 10 år tilsammen,..


#2

Svanen sa for siden:

er nok spaken som er en dårlig patent egentlig...
Forrige mobilen min (Siemens) hadde slik, og det var derfor jeg måtte ha ny. Husker ikke hvor lenge jeg hadde den, men til slutt måtte jeg prøve 4-5 ganger hver gang jeg skulle bruke den.
Jeg har nå SE (w810 i), uten slik "joystick", og den fungerer like bra som da jeg kjøpte den for nesten to år siden. Batteriet synes jeg fortsatt er god, selv om kapasiteten sikkert har blitt litt dårligere (men ikke merkbart).
Så jeg tror ikke det er merke som gjør det.


#3

Millis sa for siden:

Jeg synes generelt at mobilene har dårlige levetid jeg da. Uavhengig av merket.
Når det gjelder SE med de spakene tror jeg det er veldig vanlig at de fusker etterhvert.


#4

Bomull sa for siden:

Jeg har hatt SE i mer enn 10 år nå, den gang gikk jeg fra Nokia til SE, og har sverget til SE siden ... Men jeg har vel innsett at foruten batterikapasiteten, så er ikke SE uslåelig og til jul fikk jeg ny mobil av mannen som sverger til Nokia - og fikk dertil en Nokia. Jeg er igrunnen veldig godt fornøyd med å prøve noe annet enn SE igjen, selv om det ble å gå tilbake til Nokia. Akkurat nå kunne jeg ikke tenke meg SE på en god stund, jeg synes designet deres har stått veldig stand-by de siste årene, og nå frydet det virkelig med en forandring - og "spakløs" mobil!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.