1 blokk frossen fisk (Jeg brukte seifilet fra First Price. Kjempegod. )
Et par egg
Litt mel
Griljermel
Salt/pepper
Litt paprikakrydder
La fisken tine bittelitt. Den er lettere å skjære når den er halvfrossen enn heltint. Bland mel med salt/pepper/paprikakrydder. Vend fisken først i melblandingen, så i sammenpisket egg, og så i griljermel. Stekes i ildfast form på 200 grader til fisken er gjennomstekt, og paneringen sprø. Legg gjerne litt smør på toppen. Jeg brukte en ostehøvel på kjøleskapskaldt smør for å få tynne skiver. Jeg skrudde også på grillen på slutten for å få yttersiden brun og fin.
Serveres med kokte poteter, litt smeltet smør, og gulrot/kål-stuing.
Ble ikke spesielt soggy, nei. Litt mer soggy enn oppå, men ikke nevneverdig. De kan jo kanskje stekes på rist for å unngå at de blir soggy under. :vetikke:
Slik lager jeg de også, men steiker i steikepanne.
Storebror som eeeeeelsker fiskepinner liker disse mye bedre enn ferdigkjøpte. Mye sunnere også. :nikker:
For meg er noe av det viktigste med fiskepinner at det går FORT. (Serveres gjerne da med nudler, som også går fort, eller potetstappe, posevarienten ja, fort, eller tilnød ris, men det tar lang tid.) Serveres med kokte poeter forsvinner jo hele "kjapp middag"-poenget da, og da er plutselig mye av fiskepinneargumentne borte for meg. Og lages fra bunnen... ja, da er det definivt ikke kjappere enn annen middag (og potetene rekker sikkert å kokes også)
Ungene elsker hjemmelagde fiskepinner. Bruker å variere med forskjellige typer fisk. Siden vi har en som må ha glutenfri diett i huset bruker jeg glutenfritt mel for å vende i samt glutenfri corn flakes utenpå. Blir knallgode.
Ungene likte veldig godt disse uten hvetemel og snudd i knust knekkebrød. Jeg hadde kruskakli rundt mine og det ble godt det også. Kommer til å lage igjen!
Eit tips på sidelinja - corn flakes er supert som panering / griljermel! (glutenfritt corn flakes til den som må ha det)
Her panerer jenta mi hysefilet :) Har ikkje prøvd med mjøl, deretter egg, deretter corn flakes, men trur eg må prøve det neste gong.
Vi serverer panert fisk med appelsin til!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.