Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Shopping etter barneklær og sko i Gøteborg

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg reiser en kjapp tur til Gøteborg til uka, og tenker å finne vårjakke og vårsko til Glitterbarnet, samt en grønn veske til meg selv.

Jeg har koll på de fleste butikkene jeg vil innom for egen del, men hvor finner jeg kule barnesko og barneklær til en litt stor gutt? Alle de barneklesbutikkene jeg har vært i tidligere har til små barn, ikke de som bruker 122 i klær og 31 i sko.


#2

Estrella sa for siden:

Vet at livit har vært i Gøteborg mange ganger. Hun har vel også akkurat vært der mener jeg. Kanskje hun kan tipse om noen steder.


#3

livit sa for siden:

I området rundt Nordstan er det mange butikker. Vi gikk der nå sist vi var der, husker ikke hva området heter men hvis du går fra Nordstan og på høyre side når du går oppover mot Avenyen så er det ett shoppingområdet der hvor de har ett stort utvalg av ulike butikker, har vel ikke direkte navn, men har du mulighet kan du gå inn på www.eniro.se/ og søke på barnkläder og göteborg så kommer det sikkert opp endel treff. Lykke til !


#4

Tallulah sa for siden:

Takk for tips! Vet du om det finnes en Footlocker i Gøteborg, og hvor den i såfall er?


#5

livit sa for siden:

Nei det vet jeg desverre ikke..


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.