Har akkurat laget karameller for første gang (ble kjempegode :) ).
Men lurer på hva jeg skal pakke de inn i?.
Har matpapir, går det eller fester det seg på karamellene når de blir pakket opp?.
Hvis en skal bruke folie bruker en da vanlig folie eller steke folie?, innbiller meg at vanlig folie fester seg???
Celofan vil jeg ikke bruke.
Når jeg har laget karameller har jeg pakket de inn i alminiumsfolie med plast på den ene siden. Husker ikke hva det heter.
Plasten inn mot karamellen.
Utrolig kjedelig å klippe opp vel og merke.
De selger det på vanlige matbutikker.
Ligger i samme hylle som vanlig alminiumsfolie, bakepapir osv.
(bare sjekk at det står at det er med plast)
Prøvde å finne ut hva den heter, men hadde ikke mere igjen.
Er det frysefolie du tenker på? Den er plastbelagt på en side, og tåler endel.
Jeg bruker blank cellofan til mine karameller. Men det er en kjedelig jobb å pakke inn..... Tar sin tid, ja!
Men de smaker jo farlig godt :digger:
Jo kan jo bruke cellofan, tenkte bare jeg ikke skulle på butikken i dag (bakedag). Mamma har nok frysefolie så kikke på det tenker jeg. Hvor kjøper dere cellofan forresten?.
Jeg lurte litt på om det var fordi cellofanen avga noen stoffer eller noe sånt. Jeg kjøpte mitt hos Norway Designs, de har det sikkert på vanlige bokhandlere også.