Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilbehør til fiskekaker

#1

lavendely sa for siden:

Jeg trenger tips til litt annerledes og spennende tilbehør til fiskekaker.

Her hos oss ender vi som regel opp med å steke de og servere de med poteter og grønnsaker, eller å ha de i brunsaus.


#2

Tangerine sa for siden:

Abbonerer, vi skal ha fiskekaker i dag.

Jeg bruker ovnsbakte poteter til.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Jeg liker dem best som fiskeburgere, i hamburgerbrød - helst grove.


#4

SpetakkelRandi sa for siden:

pleier å ha poteter, eller hjemmelaget potetstappe med sellerirot i, eller pommes noisettes, og raspete gullerøtter, minimais, brokoli, eller brokoligrateng til... mange muligheter.


#5

Bomull sa for siden:

...og det er utrolig godt med spinat til; slike sånne frosne spinatputer! :jupp: Røstipoteter til er faktisk heller ikke så dumt.


#6

Amic@ sa for siden:

Høres kanskje kjedelig ut men syns det er så godt å steke de, og ha spaghetti til. Med litt smør, salt og ketchup ! (Bruker kun ketchup til stekte fiskekaker og pølse, men da er det ett must:) ) Og så har jeg råkost til.


#7

løve70 sa for siden:

Kålstuing er godt til :) Husker vi pleide å ha det da jeg vokste opp.


#8

Angelique sa for siden:

Vi bruker litt av hvert, noen ganger salat, kokte grønnsaker, revne gulrøtter, kommer helt an på hva vi har lyst på den dagen i grunnen.


#9

ming sa for siden:

Gulrotstuing er kjempegodt til fiskekaker.
Syrlige, grønne epler og purreløk blandet i lettrømme eller kesam, krydret med pepper, er også godt til.
Ellers spiser vi ofte fiskekaker som Iset - i hamburgerbrød. Gjerne sammen med rødbeter, purreløk og littegrann majones. Ungene tar gjerne fiskekake i pølsebrød med ketchup på.


#10

Skilpadda sa for siden:

Pasta og tomatsaus og kokt brokkoli.


#11

Esme sa for siden:

Potetstappe og ertepuré eller grov linsepuré


#12

Teflona sa for siden:

Vi har revet gulrot, stekt løk og stekt paprika.


#13

Dronningen sa for siden:

Potetmos har vi gjerne til, eller de spises med ketchup på brødskiva.


#14

Ine sa for siden:

Har de 10 min i ovn, på brødskive, med potetsalat, agurk og purreløk til.


#15

Smoothie sa for siden:

Makaronistuing er kjempegodt til fiskekaker i brunsaus ! :jupp:



#17

Agurke sa for siden:

Jeg ha remulade til fiskekaker.

Vi varierer tilbehøret fra ris med buljong til poteter og kålstuing. Også bruker vi raspa gulrøtter til.


#18

amylin sa for siden:

Fiskeburgere med salat, råkostsalat, rømmedressing med hvitløk og litt sennep, er jo godt da.


#19

aiko33 sa for siden:

Jeg pleier som oftest å varme fiskekakene på stekepannen, sammen med en boks med bønner i tomatsaus. Har også makaroni til. Det er ikke bare pølser og bacon bønner i tomatsaus passer til:-)


#20

Maiden sa for siden:

Stekt løk og bacon. :nam:


#21

livit sa for siden:

Vi pleier å ha kokte poteter og kålrotstappe :nam: Eller man kan jo bruke de i brød som fiskeburgere..


#22

Tora sa for siden:

Hjemmebakte grove hamburgerbrød (kjappe å lage), salat, tomater agurk, en eller annen slags dressing (kesam/lettrømme og lettmajones, sitron og salt/pepper), ketchup (til de som ønsker), salsa og guaccemole (sikkert feil skrevet) litt etter som. En slager her i huset, nesten fast en dag i uken.


#23

LilleLeo sa for siden:

Her er det som regel med poteter, grønnsaker, viltsaus med brunost og en halv blokk med fiskebuljong i. Og om jeg virkelig gidder, kålrabistappe. :hjerter:


#24

Eia sa for siden:

Når jeg får lyst på kålrotstappe, blir det som regel fiskekaker (-karbonader er det vi bruker) til middag. Det er nammenam!


#25

Lyppa sa for siden:

Hjemmelagde fiskekaker er nydelig med jasminris, woket paprika og løk til. Soyasaus til.Nam.


#26

Tjorven sa for siden:

Jeg og mannen har evige diskusjoner om hva som skal serveres. Vi er begge enige om at de godt kan serveres i hamburgerbrød med potetbåter til.

Hvis ikke så vil jeg servere dem med kokte poteter, brun saus og grønnsaksstuing. Mannen vil servere dem med revne gulrøtter og makaroni.


#27

Blåbær sa for siden:

Grove pitabrød, potetbåter, grønnsaker i staver og rømmedip.

Eller i brunsaus med en eller annen stuing (kål, makaroni eller gulrot),poteter og tytterbærsyltetøy.


#28

Elise sa for siden:

Jeg spiser fløtegratinerte poteter til. :jupp:


#29

Smoothie sa for siden:

Har aldri hatt så lyst på fiskekaker før som etter å ha lest denne tråden ! :)
Blir fiskekaker med "nytt" tilbehør senere i uka kjenner jeg.


#30

Mirasol sa for siden:

Er det mulig å spise så mye rart sammen med fiskekaker da? :hmm:

Fra min barndom husker jeg bare fiskekaker, kokte poteter, hvit saus og raspet gulrot jeg og det er visst oftest det det blir her også gitt. :flau:


#31

Lyppa sa for siden:

Til fiskekaker? Har bare spist hvit saus til fiskeboller jeg:confused:.


#32

Mirasol sa for siden:

Jepp til fiskekaker, fiskeboller, stekt flesk, you name it. Oppfinnsomme foreldre, ja. :knegg: Må ikke glemme at det skal være gressløk i sausen også da. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.