lavendely sa for siden:
Jeg trenger tips til litt annerledes og spennende tilbehør til fiskekaker.
Her hos oss ender vi som regel opp med å steke de og servere de med poteter og grønnsaker, eller å ha de i brunsaus.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
lavendely sa for siden:
Jeg trenger tips til litt annerledes og spennende tilbehør til fiskekaker.
Her hos oss ender vi som regel opp med å steke de og servere de med poteter og grønnsaker, eller å ha de i brunsaus.
Tangerine sa for siden:
Abbonerer, vi skal ha fiskekaker i dag.
Jeg bruker ovnsbakte poteter til.
Dixie Diner sa for siden:
Jeg liker dem best som fiskeburgere, i hamburgerbrød - helst grove.
SpetakkelRandi sa for siden:
pleier å ha poteter, eller hjemmelaget potetstappe med sellerirot i, eller pommes noisettes, og raspete gullerøtter, minimais, brokoli, eller brokoligrateng til... mange muligheter.
Bomull sa for siden:
...og det er utrolig godt med spinat til; slike sånne frosne spinatputer! :jupp: Røstipoteter til er faktisk heller ikke så dumt.
Amic@ sa for siden:
Høres kanskje kjedelig ut men syns det er så godt å steke de, og ha spaghetti til. Med litt smør, salt og ketchup ! (Bruker kun ketchup til stekte fiskekaker og pølse, men da er det ett must:) ) Og så har jeg råkost til.
løve70 sa for siden:
Kålstuing er godt til :) Husker vi pleide å ha det da jeg vokste opp.
Angelique sa for siden:
Vi bruker litt av hvert, noen ganger salat, kokte grønnsaker, revne gulrøtter, kommer helt an på hva vi har lyst på den dagen i grunnen.
ming sa for siden:
Gulrotstuing er kjempegodt til fiskekaker.
Syrlige, grønne epler og purreløk blandet i lettrømme eller kesam, krydret med pepper, er også godt til.
Ellers spiser vi ofte fiskekaker som Iset - i hamburgerbrød. Gjerne sammen med rødbeter, purreløk og littegrann majones. Ungene tar gjerne fiskekake i pølsebrød med ketchup på.
Skilpadda sa for siden:
Pasta og tomatsaus og kokt brokkoli.
Esme sa for siden:
Potetstappe og ertepuré eller grov linsepuré
Teflona sa for siden:
Vi har revet gulrot, stekt løk og stekt paprika.
Dronningen sa for siden:
Potetmos har vi gjerne til, eller de spises med ketchup på brødskiva.
Ine sa for siden:
Har de 10 min i ovn, på brødskive, med potetsalat, agurk og purreløk til.
Smoothie sa for siden:
Makaronistuing er kjempegodt til fiskekaker i brunsaus ! :jupp:
Lotta67 sa for siden:
Abonnerer!
Agurke sa for siden:
Jeg må ha remulade til fiskekaker.
Vi varierer tilbehøret fra ris med buljong til poteter og kålstuing. Også bruker vi raspa gulrøtter til.
amylin sa for siden:
Fiskeburgere med salat, råkostsalat, rømmedressing med hvitløk og litt sennep, er jo godt da.
aiko33 sa for siden:
Jeg pleier som oftest å varme fiskekakene på stekepannen, sammen med en boks med bønner i tomatsaus. Har også makaroni til. Det er ikke bare pølser og bacon bønner i tomatsaus passer til:-)
Maiden sa for siden:
Stekt løk og bacon. :nam:
livit sa for siden:
Vi pleier å ha kokte poteter og kålrotstappe :nam: Eller man kan jo bruke de i brød som fiskeburgere..
Tora sa for siden:
Hjemmebakte grove hamburgerbrød (kjappe å lage), salat, tomater agurk, en eller annen slags dressing (kesam/lettrømme og lettmajones, sitron og salt/pepper), ketchup (til de som ønsker), salsa og guaccemole (sikkert feil skrevet) litt etter som. En slager her i huset, nesten fast en dag i uken.
LilleLeo sa for siden:
Her er det som regel med poteter, grønnsaker, viltsaus med brunost og en halv blokk med fiskebuljong i. Og om jeg virkelig gidder, kålrabistappe. :hjerter:
Eia sa for siden:
Når jeg får lyst på kålrotstappe, blir det som regel fiskekaker (-karbonader er det vi bruker) til middag. Det er nammenam!
Lyppa sa for siden:
Hjemmelagde fiskekaker er nydelig med jasminris, woket paprika og løk til. Soyasaus til.Nam.
Tjorven sa for siden:
Jeg og mannen har evige diskusjoner om hva som skal serveres. Vi er begge enige om at de godt kan serveres i hamburgerbrød med potetbåter til.
Hvis ikke så vil jeg servere dem med kokte poteter, brun saus og grønnsaksstuing. Mannen vil servere dem med revne gulrøtter og makaroni.
Blåbær sa for siden:
Grove pitabrød, potetbåter, grønnsaker i staver og rømmedip.
Eller i brunsaus med en eller annen stuing (kål, makaroni eller gulrot),poteter og tytterbærsyltetøy.
Elise sa for siden:
Jeg spiser fløtegratinerte poteter til. :jupp:
Smoothie sa for siden:
Har aldri hatt så lyst på fiskekaker før som etter å ha lest denne tråden ! :)
Blir fiskekaker med "nytt" tilbehør senere i uka kjenner jeg.
Mirasol sa for siden:
Er det mulig å spise så mye rart sammen med fiskekaker da? :hmm:
Fra min barndom husker jeg bare fiskekaker, kokte poteter, hvit saus og raspet gulrot jeg og det er visst oftest det det blir her også gitt. :flau:
Lyppa sa for siden:
Til fiskekaker? Har bare spist hvit saus til fiskeboller jeg:confused:.
Mirasol sa for siden:
Jepp til fiskekaker, fiskeboller, stekt flesk, you name it. Oppfinnsomme foreldre, ja. :knegg: Må ikke glemme at det skal være gressløk i sausen også da. :jupp:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.