Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bhuna beef pappar

#1

Hjertensfryd sa for siden:

Har litt lyst å lage Bhuna beef pappar til middag i dag. Men i oppskrifta står det ein 1 dl brun eddik. For det første har eg ikkje brun eddik og for det andre virker høyres det innmari masse ut ?

Eg kjem til å halvere oppskrifta, men uansett ? Har eplecideredikk og 7 % edikk i hus. Kan noko av det brukast, eller sløyfer eg berre heile edikken ?


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Åhhhh, så mett og akk så godt. Denne kjem eg til å lage fleire gonger. Men trur eg vil laga nan brød til eller noko slikt.
Pakistansk og indisk kjøkkener vist ikkje så langt i frå kvarandre etter det eg har lest ?


#3

m^2 sa for siden:

stemte det med eddiken? :)


#4

Hjertensfryd sa for siden:

Eg droppa heile edikken eg :knegg:


#5

m^2 sa for siden:

Så godt ut hvertfall - takk for link! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.