allium sa for siden:
Jeg kjøpte pepperbiff på Kiwi på fredag. Nå kom jeg til å tenke på at den kanskje kunne brukes på pizza. Men steker jeg den først?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
allium sa for siden:
Jeg kjøpte pepperbiff på Kiwi på fredag. Nå kom jeg til å tenke på at den kanskje kunne brukes på pizza. Men steker jeg den først?
Knerten sa for siden:
Nei, det er ikke nødvendig. Jeg lager ofte også kjøttboller av karbonadedeig og legger dem rå på pizzaen. De er perfekt stekt når pizzaen er ferdig. Det samme gjelder biff.
Mississippi sa for siden:
-det er godt, det!
Jeg pleier ikke steke først.
Veldig godt på pitabrød også. Pita, tomatsaus, biffstrimler, ost, ruccolasalat!
mmmm :nemlig:
Tjorven sa for siden:
Vi har aldri gjort det, men mannen hadde nylig fått tips om å legge kjøttet ustekt på pzzaen. Jeg tror vi tester ut det neste gang vi lager pizza hjemme.
Jeg er fremdeles sur på meg selv over at jeg aldri kom meg til Kiwi i helgen og fikk kjøpt pepperbiff.
Dixie Diner sa for siden:
Nei og nei, steker du kjøttet først blir det ofte seigt og tørt. Osten skal UNDER fyllet og kjøttet og grønnsakene skal oppå osten, og alt skal legges på rått. Kjøttet blir saftig (og ja, gjennomstekt) og nydelig. Jeg steker kun kjøttet først om jeg skal ha kjøttdeig på pizzaen, men ikke om jeg bare bruker små "klumper" av kjøttdeig eller kjøttboller.
allium sa for siden:
Takk for svar alle sammen, da forsøker jeg. Tror jeg må forsøke kjøttboller også en gang.
Iset, jeg har alltid osten under fyllet.
Dixie Diner sa for siden:
Flott, det er ikke alle som har skjønt det enda, ser du. :D Det ble en helt ny pizzaverden for meg etter at jeg begynte å legge osten under fyllet og legge kjøttet rått oppå.
Jeg pleier å lage hvitløkskjøttboller til pizzaen (i en mikser har du 1 pakke kjøttdeig, en hel kinesisk hvitllk (eller 4-5 fedd vanlig hvitløk), litt salt og pepper, 1 egg, kanskje en skvett farris (hvis jeg har), litt paprikapulver, kanskje litt parmesan og litt oregano. Bruk det du har og liker, jeg har ofte fersk eller tørket chili oppi også. Kjør alt sammen i mikseren og form små boller med hendene. Jeg pleier å lage dem ganske små og legger dem altså rå oppå osten. :)
Niobe sa for siden:
Vi legger kjøttet ustekt på pizza'en. Både kjøttdeig og biffstrimler osv. Kjøttet blir mye saftigere. Jeg legger først god tomatsaus på pizzabunnen, så diverse ost (alltid litt fersk mozzarella), og så kjøttet på toppen.
iBam sa for siden:
Hå hå, dette skal prøves neste gang. De hørtes nyydelige ut
Bomull sa for siden:
Ja, de hvitløkskjøttbollene hørtes utrolig gode ut!! Må prøves! :jupp:
For the record; jeg steker heller ikke kjøtt ol. før vi har det på pizzaen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.