Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mobil som slår seg av og på hele tiden

#1

Estrella sa for siden:

Jeg blir snart gal av den mobilen og kastern snart ut av vinduet. :gaah: Rett som det er så slår den seg av og på. Når jeg skriver en sms så kan den slå seg av og jeg må skrive alt på nytt. Eller hvis jeg skal ringe. Da slår den seg plutselig av og jeg må vente til den har slått seg på igjen. :gaah: Trodde det kanskje var simkortet for jeg fikk et nytt simkort da vi trodde det gamle var utslitt. Men det fortsatte jo da også. Og nå har jeg jo i tillegg byttett mobilselskap og har enda et nytt simkort. Jeg blir sprø. Den har gjort sånn lenge og den er ikke gammel. Kjøpte den i juni i fjor. Det er en klapptelefon Sony Ericsson Z770i. Er egentlig veldig fornøyd med selve mobilen og elsker tastene. Hadde den bare sluttet med det tullet. :gaah:


#2

Slettet bruker sa for siden:

Sjekk om den kan oppdateres sw på du - det pleier å fikse sånne feil.


#3

Left sa for siden:

Prøv med en software-oppdatering ja.


#4

Estrella sa for siden:

Hvordan gjør man det da? :sparke:


#5

Ema sa for siden:

Slik oppførte min telefon også seg, jeg tok kontakt med kundeservice og de ba meg å ta en software oppdatering. Etter jeg gjorde det, har telefonen fungert utmerket. Gå inn på SE sine sider, der finner du info om hvordan du gjør det.


#6

Left sa for siden:

Du fikk helt sikkert med en datakabel. Gå inn på sidene til Sony Ericsson, og følg de anvisningene du får der. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.