Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sør-england

#1

kadabra sa for siden:

har noen av dere reisende mennesker forslag til b&b i sør-england, (hastings,bournemouth,eastbourne el.l.) Annen informasjon om å feriere i området mottas også med stor takk. Vi har en uke til rådighet, og vil gjerne innom London tilslutt. En tiåring og en fireåring.Har noen vært i Bath?


#2

Trollet sa for siden:

Da jeg var liten, ca 7år, var vi på Isle of Wight. Det husker jeg var helt knall. Vi bodde på camping da.

Vi tok båt over og kom fram midt på natta, fant en stor åker og bretta ut soveposene og la oss ned under åpen himmel på åkeren. Veldig stas.
Spesielt da vi våknet med masse kaniner over hele åkeren. :nikker:


#3

Jenna sa for siden:

Åååå! Sør-England. Mimre! Jeg var i West Sussex i et år etter videregående og storkoste meg veldig i Brighton. Isle of Wight er også, som nevnt over et kjempefint sted. Stor opplevelsespark og masse annet å se.


#4

C3PO sa for siden:

Visit Kent har et bra turistkontor - www.visitkent.co.uk/. Jeg får stadig mailer derfra. Vi var i Bath med barna ifjor - de var 2 og 4, men de syntes nok ikke det var verdens mest spennende sted. Nå var vi bare på dagtur fordi jeg ville på Sally Lunn-huset da. Bristol er nok mer spennende for barn, med all Brunelsakene, båten, vitenskapsmuseum og IMAX-teater.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.