Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Penismisunnelse

#1

Mauser sa for siden:

'En turist på en Afrikansk Safari Lodge klaget fordi han hadde sett en synlig erigert elefant og det ødela bryllupsreisen hans fordi det fikk ham til å føle at han ikke strakk til.'

Andre lure klager: www.vg.no/reise/artikkel.php?artid=561780


#2

Left sa for siden:

Ja, om man føler at det er reelt å sammenlikne en mannlig penis og en elefantpenis - ja da kan man egentlig bare ha komplekser altså. :riktig:


#3

Inagh sa for siden:

Noe sier meg at det er så som så med selvbildet til den fyren - eller kanskje tilliten til kona: "Hm... kona ser hvor diger penisen til elefanten er, og så kommer jeg med puslingen min, jeg har jo ikke noe å stille opp med... Hvordan kan jeg tro kona mi vil ha meg nå?"

Eller så har han noen merkelige forestillinger om hva det er vi kvinnfolk ønsker oss. :knegg:


#4

Left sa for siden:

Nei, ikke sant? Vi vil jo mye heller revne på tvers. Det er jo skikkelig dritdigg.


#5

Interference sa for siden:

Åh bildene i hodet mitt. :skremt:



#7

Slettet bruker sa for siden:

Jeg har aldri hatt noe brennende ønske om å ha sex med en elefant som jeg kan huske. Ikke venninnene mine heller tror jeg. :vetikke:

Skulle han blitt stressa av dyr så burde han blitt stressa av grisen. Den har orgasme som varer en halv time. Det hadde vært noe.


#8

Left sa for siden:

I mitt neste liv skal jeg bli villsvin, og da legger jeg trykk på VILL. Jeg gidder ikke å bli gris, for jeg vil ikke bli spist. :cool:


#9

Divine sa for siden:

"It took us nine hours to fly home from Jamaica to England it only took the Americans three hours to get home."

:rofl:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.