Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du/dere hytte?

Har du hytte?

  • Ja
    22 stemmer
  • Nei, men foreldre/svigers har en vi kan bruke
    60 stemmer
  • Nei, men ønsker meg det
    21 stemmer
  • Nei, og føler ikke behovet
    36 stemmer
#1

Tjorven sa for siden:

Vi vurderer særiøst å kjøpe oss hytte. Vi har til og med vært på et par visninger, men vi er ikke helt sikre. Vi lurer fælt på om det er noen fornuftig investering. Så i dag lurer jeg på følgende: Har du/dere hytte?

Jeg vil gjerne at du spesifiserer om den blir brukt eller ikke.


#2

Karamell sa for siden:

Nei, men svigers har og mine foreldre har hver sine. Alle blir mye brukt av sine eiere.


#3

Elisabet sa for siden:

Vi hadde tilgang på hytta til foreldrene mine i mange år, men den ble aldri brukt. Den lå for langt unna og var for upraktisk til at den ble brukt noe særlig. Jeg kunne ikke nå tenke meg hytte og enda et sted og holde i orden og vedlikeholde. Vi har nok med huset, men i fjor sommer så kjøpte vi oss campingvogn, så er det vår mobile hytte. Perfekt for oss akkurat nå. I tillegg bor svigerforeldrene mine på fjellet, så da blir det nesten som å være på hytte når vi er der.


#4

Krem sa for siden:

Vi hr ikke,men svigers har på fjellet, og mine foreldre ved sjøen. Pga reisevei blir den ved sjøen kun brukt en uke om sommeren (resten av tiden er den opptatt). Den på fjellet bruker vi ca en gang i måneden mellom høstferie og påske. I år har det blitt sjeldnere, men lengre opphold om gangen.


#5

Maxine sa for siden:

Har ikke egen hytte, men får låne av foreldre og svigermor.

Vi har så få dager i året helt fri, at vi ikke føler noe behov for det enda. Blir i såfall et feriehus i hjemtraktene etterhvert, vi er der en del når vi har fri, og en gang er det vel greit å slutte å overnatte på pikerommet..


#6

Niobe sa for siden:

Nei, men foreldre/svigers har til sammen 5 hytter. Vi føler oss godt dekket.

Akkurat nå når vi er i husetableringsfasen, så er jeg glad for at det er noen andre som dekker "hyttekostnadene", men jeg kan godt se for meg at det hadde vært kjekt med noe eget en gang i tiden. Vi liker veldig godt å dra på hytteturer.


#7

Jålebeinet sa for siden:

Vi har tilgang på 2 hytter, en ved sjøen (Kråkerøy) og en på fjellet (Valdres). Den på fjellet er "primitiv", dvs gass og utedo, den ved sjøen får nå innlagt vann og kloakk. Den på fjellet blir brukt minst, mest pga reiseveien.


#8

Anda sa for siden:

Ja.

Vi kjøpte hytte ved sjøen i høst, og går i gang med første sesong nå. :lykkelig:

Vi leide i fjor, og brukte den mye i helger. Brukte den imidletid bare en uke i ferien, hvilket var for lite (men vi begynte å leie etter at ferien ellers var bestilt). Gleden over å ha tilgang til hytte med kort avstand når vi ønsket det var likevel så stor at vi endte med å kjøpe selv.

Hovedgrunnen til at jeg tror at vi kommer til å bruke hytta mye er avstanden; det er kun 11 mil hjemmefra og supre veier. Vi kan altså dra etter middag og rush fredag, og likevel få en god helg.

Om det økonomisk er en god investering er jeg derimot mye mer i tvil om. Imidlertid har vi så langt ansett muligheten og verdien av å gi oss selv og barna mulighet til å skape noe som er "vårt" som så viktig at vi har vært villig til å bruke penger på det. Det er nok derfor mere irrasjonelt enn rasjonelt og strengt økonomisk fornuftig.


#9

Ru sa for siden:

Vi har ikke selv. Det trenger vi ikke. :knegg:
Mine foreldre har en ny hytte drøye halvannen times kjøring herfra. Svigers har en ikke fullt så ny, men med strøm og vann, 4-5 timer herfra. Det sier seg selv at vi benytter den som ligger halvannen time unna oftere enn den andre.
Svigers kjøpte sin i fjor, de har alltid hatt i det området men da en gammel seter, og i år blir første påske der. Det blir deilig med innlagt vann. :lat: Det er det nemlig ikke i mine foreldres, rett og slett fordi det ikke er vann å ta fra.
Svigers har 2 mål tomt, så vi blir vel å bygge anneks der til sommeren. Til oss, betalt av svigerfar. Genial plan! ;)


#10

Storm sa for siden:

Vi har hytte og bruker den mye. Høst-, vinter-, påske-, sommer- og juleferier, samt langhelger i mai og helger innimellom.


#11

HSJ73 sa for siden:

Vi har ikke hytte, men vi har tilgang på ikke mindre enn fem hytter gjennom foreldrene våre, så behovet for egen er ikke akkurat påtrengende.


#12

Obelix sa for siden:

Har ikke og har ikke behovet heller.
Vi har heller ikke tilgang til noen.

Skulle ønske innimellom at vi fritt kunne bruke en, men kjøpe selv kommer aldri på tale. Tror jeg ihvertfall.


#13

Angelique sa for siden:

Nei, og føler ikke behovet.

Føler ikke behovet fordi jobben min har to hytter på fjellet som vi kan bruke når vi vil.
Om vi skal kjøpe en gang , skal det være en ved sjøen.


#14

Blå sa for siden:

Vi har ikke.

Vi har tilgang på hytte ved sjøen her og hytte på fjellet ca 11 timer unna. :rolleyes:

Vi drømmer veldig om en fjellhytte litt nærmere. Faktisk er drømmen såpass kraftig at om vi noensinne kommer litt mer ovenpå økonomisk enn vi er nå så kommer vi til å prøve å kjøpe.


#15

polarjenta sa for siden:

Jeg og broren min eier hyttetomten hytta står på, men av en eller annen grunn står vi ikke som eiere av selve hytta, så jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare. Iallefall har vi en hytte i familien som vi nok kan bruke så mye vi vil, men som vi pga lang avstand bruker veldig sjelden. Det er mest mamma og pappa som bruker den.


#16

Tåtti sa for siden:

Foreldregenerasjonen har hytter som vi kan låne om vi vil, men de er ikke så interessant plassert (på fjellet og i skauen) - vi vil ha ved sjøen om det først skal være. Men vi har mer enn nok å bruke penger på her hjemme, så å kjøpe hytte er temmelig utopisk.


#17

Bluen sa for siden:

Verken vi eller foreldrene våre har hytte, og jeg opplever det ikke som aktuelt å skaffe det heller.


#18

Bille sa for siden:

Ja, vi har hytte og den brukes så mye som mulig. :)


#19

leliane sa for siden:

Vi har ikke hytte.

Foreldrene mine har sommerhytte. Den brukes veldig mye i sommerhalvåret; de praktisk talt bor der ute og pendler til jobb. Vi bruker den ikke veldig mye i ferien, da vi bor i sjøkanten selv, så søsken som bor lenger borte får førstepri. Men vi koser oss veldig når vi kan dra dit i helgene litt off season - bare for å slappe av.

Vi er litt misunnelig på de med fjellhytte, men vi har vurdert det dithen at det er en ufornuftig investering for oss akkurat nå. Vi kan heller leie hytte en eller to ganger om vinteren - det mer enn dekker vårt behov for fjell og vidde på dette stadiet i livet. Men ting kan jo forandre seg.


#20

valborg sa for siden:

Vi har ikke egen hytte, men drømmer av og til om det. Viser seg stadig å være urealistisk. Men vi har tilgang på fine hytter (foreldre/svigerforeldre) både ved sjøen og på fjellet. Syns det er veldig koselig å være på hyttetur med familien, mener bestemt at vi hadde brukt den mye dersom drømmehytta hadde vært vår.


#21

Noba sa for siden:

Svigerfar har hytte ved sjøen. Vi er der kanskje et par ganger i året. Kunne godt ha tenkt meg å vært der mer, men av ulike grunner blir det ikke sånn.


#22

Kaprifol sa for siden:

Vi har tilgang på svigers sin hytte i skogkanten ved fjellet, god tilgang om vi er villige til å være der sammen med dem. Vi trives godt med å ha litt av ferien og noen helger sammen med dem, det går fint siden hytta er romslig og vi er romslige med hverandre. Det blir gjerne en ukes tid om sommeren, flere helger i løpet av året og påsken. Vi bruker den også litt alene og sammen med vennene våre.

Med tid og stunder ønsker vi oss egen hytte, og helst ved sjøen. Men i nærmeste framtid blir det å bruke penger på huset, garasjen og hagen...


#23

Dali sa for siden:

Vi bruker svigers sin så ofte vi har mulighet. Den ligger på fjellet. Nå holder vi imidlertid på å kjøpe oss campingvogn som vi skal plassere ved sjøen. Når den er på plass blir vi nok mer der, da sjøen tiltaler oss mer enn fjellet. :jupp:


#24

Nessie sa for siden:

Nei. Vi har ikke hytte. Mamma og pappa har hytte på "fjellet/skogen" ca 30 min fra hvor vi bor. Den kan vi bruke, men gjør det ikke så ofte.

Jeg har også sniffa litt på hytte, men OM vi skal ha så vil jeg ha ved sjøen, og det er litt dyrt.. :himle: I og med vi bor i bygd med skog på alle bauger og kanter, vil jeg ikke ha hytte på fjellet.

Sånn egentlig har jeg lyst på leilighet i utlandet. :nemlig:


#25

trøtt sa for siden:

Ja vi har hytte ved sjøen og den blir brukt.


#26

Nessie sa for siden:

:sorry:

Men jeg søkte litt på hytter, og SJEKK denne doen på en hytte jeg fant! :skremt:


#27

Jessica sa for siden:

Vi ønsker oss veldig hytte, men det kan vi bare drømme om. Vi hadde trengt et sted å koble ut på.


#28

Bille sa for siden:

Hvor har du funnet det der guniss?? :skremt:


#29

Nessie sa for siden:

Gikk ut av linken litt vel fort, men det var ei hytte i Nord Trøndelag.


#30

løve70 sa for siden:

Vi har ikke hytte selv, men min mor har hytte på fjellet og svigers har hytte ved sjøen. Vi bruker mye hytta på fjellet. Jeg kunne ikke tenkt meg hytte selv, ihvertfall ikke enda, men setter veldig stor pris på å ha hytte tilgjengelig.


#31

daffy sa for siden:

Vi har valgt å legge alle midlene i hus i stedet. Nå midt i travleste småbarnsfasen, med to fulle jobber og 3 små barn, frister det ikke å pakke bilen hver helg for å dra noe annet sted enn hjem, på fredag ettermiddag.

Men jeg kunne tenke meg helårshytte på fjellet om en fem års tid kanskje.

Vi har også besteforeldre på to ulike kanter av landet, og disse har hver sin hytte ved sjøen, så vi har altså 4 steder vi helst skal innom i løpet av noen ukers sommerferie og juleferie. Det holder kjenner jeg!


#32

~TM~ sa for siden:

Jeg svarte ja. Foreldrene mine har hovedhytten, vi har et eget anneks i forbindelse med hytten. Den brukes dessverre ikke så mye som ønskelig for tiden, men det har mest med sykdom å gjøre.


#33

Benzo sa for siden:

Vi har hytte ved sjøen og den brukes mye fra påske til okt/nov. Kort vei hjemmefra, kun en drøy time.


#34

Lykkex3 sa for siden:

Vi har hytta ved sjøen og den brukes hele våren, og i sommerukene bor vi der fast. Dette er ett sted vi har sterk tilknyttning til og resten av familien har hytter rundt oss igjen. Med stort og smått teller vi vel over 30 stk. Vårt markjordbærsted. :hjerter:
Ellers har vi en gård som vi bruker hele høsten, vinter og senvinter.


#35

Maya80 sa for siden:

Vi har ikke men svigers har, kan låne den så mye vi vill.


#36

Estrella sa for siden:

Vi har ikke hytte og har heller ikke tilgang til noen. Både jeg og mannen har hele tiden hatt lyst på hytte men det har aldri blitt noe av. Nå føler vi begge at vi faktisk heller vil ha en ferie leilighet/rekkehus i Spania. :vilha:


#37

amanas sa for siden:

Vi har ikke hytte selv, men både foreldre/svigerforeldre/besteforeldre har.

Så vi har tilgjengenlig en hytte på sørlandet, en i ryfylke og en på bømlo.

Kjempe flotte hytter som vi er i flere ganger i året, så herlig og komme seg bort ei helg :nikker:

Men vi skulle ønske vi hadde ei hytte på fjellet, det hadde vært utrolig kjekt. Særlig siden vi ikke har særlig snø her i løpet av vinteren.


#38

Tilde sa for siden:

Vi har sommerhus, med naust og brygge/strandlinje ved sjøen.
Vi kaller det hytte da, men det er hus.
Det er barndomshjemmet til min far vi har overtatt, og vi bruker det så ofte vi kan.
Det er 2,5 timers kjøring en vei, så det blir langhelger, og stort sett alle ferier.
Hadde det ikke vært for sjøplassen hadde vi nok fått oss en hytte nærmere hjemme, så vi kunne brukt det enda mer.


#39

Inagh sa for siden:

Jeg stemte både ja og nei jeg, sær som jeg er.

Ja på min side av familien. Teknisk sett er det far som fremdeles eier sommerhuset i Trøndelag, men praktisk sett er det min bror og jeg som har hver vår halvdel av huset og har utgiftene på det. Enda mer praktisk sett er det at broder'n sitter med hele skiten aleine for tiden, for det passer uhorvelig dårlig å ha et sommerhus på ei forblåst øy på trøndelagkysten, uten butikk og uten ordentlig vei, når man har en liten kar i rullestol, så vi har ikke brukt huset på tre år nå, og det blir lenge til neste gang. :humre:

Så svarte jeg nei, men svigers har hytte på Finnskogen, som vi har tillang til. Der forsøker vi å være så ofte som mulig.


#40

LimboLine sa for siden:

Mine foreldre har hytte, og svigerfamilien har "sommerhus".
Vi er flinke til å bruke begge og elsker det.


#41

Camomilla sa for siden:

Ja vi har hytte på fjellet, eier den sammen med svigermor og svigerinnen min.
Ca 3,5 timers kjøring herfra. Bruker den mye om våren-sommeren og høsten. Blir ofte at vi tar langhelger, i fjor var jeg der en uke alene med vennine og hennes barn blir nok det samme i år. Den blir brukt i påsken noen ganger også av oss, må bli flinkere til det...


#42

Selma sa for siden:

Vi har egen fjellhytte og bruker den masse


#43

Arona sa for siden:

Vi leier på åremål. Ville prøve det først, før vi evt investerte i hytte selv.

Pga beliggenhet har den ikke blitt så mye brukt på vinteren (og ikke i år pga mitt svangerskap med komplikasjoner), men ellers er den en del brukt. :ja:

Kan anbefales for å "prøve ut" om man liker hyttelivet. Lei hytte et år eller to først, og se hva dere synes.


#44

Carrera sa for siden:

Nei, vi har ikke hytte selv, men svigers har to: en på fjellet og en ved sjøen. Disse disponerer vi fritt.


#45

Tallulah sa for siden:

Nei, vi har ikke hytte. Mine foreldre har hytte på fjellet og i skjærgården, samt en kolonihage. Den på fjellet har jeg aldri vært i, den ved sjøen bruker vi litt mer. Ingen av dem har innlagt vann og kloakk, og det gjør det vi ikke er så interessert i å bruke det noe særlig. Kolonihagen låner vi hver sommer.

Vi har vurdert å kjøpe et torp i Sverige, som vi kan bruke store deler av sommeren, men da må det være vanlig bo-standard der, slik at vi kan jobber derfra også. Da ville vi også leid den ut i de perioden vi ikke er der selv.

Vi står også i venteliste på kolonihage.

For meg er det viktig at en eventuell hytte har bostandard, dvs. strøm, innlagt vann, kloakk, internett. Da kan vi bruke den mye mer. Det er også viktig at den ligger såpass nærme at det ikke er pesete å dra dit, og at den er såpass attraktiv at vi kan leie den ut i perioder vi ikke er der selv. Jeg tror hytter (hvertfall de med lav standard) lett kan blir en svøpe, at man føler man dra dit når man egentlig vil tre uker til Nordi-Italia.


#46

maggypop sa for siden:

Vi har ikke hytte selv, men svigerforeldrene mine har hytte på fjellet, ca 2 timers kjøring herfra. De benytter den ofte - vi er der en 3-4 ganger i året. Men hver gang vi er der tenker jeg at vi må dra dit oftere. Det er deilig å kunne komme seg vekk og gjøre noe helt annet.
Jeg drømmer også om hytte ved sjøen.


#47

Kula sa for siden:

Vi kjøpte hytte for 4 år siden. Og vi bruker den MYE.

Vi kjøpte en liten nedslitt hytte, og har nå bygget den ut, og oppgradert litt. Hytta er uten vann, men med innlagt strøm. Det er helt greit å ikke ha innlagt vann, men savnet av dusj er ikke overveldene når vi bare er der i helgene. Når baderommet er ferdig skal vi ha en dusj der med vanntank og fotpumpe.

Siden vi bor i sjøkanten, valgte vi hytte i skogterreng, men med kort vei til fjellet.

Våre kriterier når vi kjøpte hytte var maks 2 timers kjøretur. Vi fant en som passet oss glimrende ca. 1.45 min. unna, og vi slipper køkjøring. Det er vei helt frem til hyttedøra, og denne blir brøytet hver gang det kommer snø. Deilig.


#48

Stompa sa for siden:

Nei, heldigvis. Ingen i nær familie har hytte, og jeg tror ingen noensinne har savnet det.


#49

Honda sa for siden:

Nei vi har ikke.
Svigers hadde hus på ei øy men det solgte svigermor når svigerfar døde :(

Jobben til mann har firmahytte men den er opptatt nesten hele vinteren mange mnd på forveien:/

Jeg ønsker meg hytte/hus/campingvogn å ha en plass bare for å komme seg bort litt.

Mamma og pappa hadde i maaange år campingvogn på et jorde ilag med en del andre folk. ikke så mange at det ble en "landsby":P
der hadde man sjøen rett nedfor,fjell, vann osv
kinderegg plass:fnis:


#50

Snø sa for siden:

Vi har ikke hytte, men campingvogn med spikertelt på fjellet, 2 timer unna. Det blir jo omtrent som en hytte og vi bruker den masse. Om sommeren tar vi med oss vogna og farter rundt og plasserer den på fjellet igjen om høsten:riktig: Perfekt for oss!

I tillegg har foreldrene mine hytte på fjellet 100 mil unna her... :knegg:


#51

krystallklart sa for siden:

Nei, vi har ikke det. Skulle gjerne hatt selv, ellers hadde det hjulpet om mine eller mannens foreldre hadde.


#52

Agurke sa for siden:

Vi har ikke hytte, men både min far og svigers har hytter som vi kan bruke.
Pappas hytte er litt mer primitiv, ganske liten med utedo og ikke innlagt vann. Mens svigers hytte er større og nyere og har vaskemaskin, stort bad med dusj, samt oppvaskaskin på kjøkkenet. Sjarmerende hytter på hvert sitt vis. :)


#53

kokosbolle sa for siden:

Vi leier hytte i Hemsedal hele året, med min far, som vi er ganske mye på. I tillegg har min mor hytte på Nesbyen som vi kan bruke nesten når som helst, da hun og mannen hennes bor i Afrika.


#54

Kjøkkenskriveren sa for siden:

Svigers har nesten hytte (overtar den i løpet av våren). Blir kjekt for poden om noen år.


#55

GinaK sa for siden:

Nei, har ikke hytte. Men vi hadde en før som vi solgte for 3 år siden for vi, og særlig gubben ble jo helt utslitt av å dra på hytta! :rolleyes: jobbing, jobbing
Vi hadde en gammel hytte som vi bygde på bad på og la inn vann/kloakk på og som vi hadde planer på men fant ut at det ville ta altfor lang tid og mye slit med dette så vi solgte den. Vi hadde også 3,5 mål plen som skulle slås og det tok også sin tid..

Etter det har vi heller leid hytte i Trysil og reist til Hellas etpar ganger og det er sååå digg!
Vi har heller ingen tilgang til hytter i familien og savner det heller ikke. Deilig å være hjemme i ro i helgene uten å føle at man MÅ dra kun dit og at man må reise dit ofte og ha dårlig samvittighet for helgeturer andre steder...

Sorry at jeg ødelegger drømmen din men hadde vi kunne kjøpt en ny leilighet i et kompleks i Trysil eller Beitostølen så kunne jeg kanskje vurdert det igjen.. :o


#56

Benzo sa for siden:

For oss kommer ikke hytta i stedet for noe annet. Jeg ville aldri ofret utenlandsturer for å reise på hytta, vi har heldigvis muligheten til å gjøre begge deler.


#57

Tilde sa for siden:

Signerer denne, selv om det er slutt på 2-3 utenlandsturer i året.


#58

Benzo sa for siden:

Det stoppet seg selv når barna ble født. :knegg:


#59

Niobe sa for siden:

:nemlig:


#60

Noras mamma sa for siden:

Vi har ikke hytte men svigers og mine foreldre har som vi kan bruke viss vi ønsker det.


#61

Selma sa for siden:

Sånn er det her også - jeg føler meg ikke forpliktet til å tilbringe hele sommerferien på hytta. Vi har fjellhytte og den brukes først og fremst høst, vinter og sen vår/tidlig-sommer. Det blir som regel ei helg på hytta i løpet av sommerferien også, men resten av sommerferien brukes til andre ting


#62

Robyn sa for siden:

Vi har ikke hytte og kommer neppe til å kjøpe det heller.

Vi har campingvogn med fast plass på Sveriges vestkyst. Den er stor og godt innredet med stort helårstelt, platting (stooor uteplass) og har alt vi trenger og ønsker.

Hytte på samme sted koster flerfoldige millioner og er ikke aktuellt.


#63

Kula sa for siden:

Ja nemlig. Hytta vår kommer jo i tillegg til alt annet.


#64

Maiden sa for siden:

Foreldrene mine har et som vi kan bruke, men da bare på høsten/vinteren/våren.

På sommeren leiger de den ut til tyskere.

Dama til far til sambo har en hytte på fjellet, men den har vi ikke brukt enda.


#65

Ole Brumm sa for siden:

Nei, vi har ikke hytte, men jeg vil (og skal) ha det en gang i fremtiden!
Mine foreldre har to hytter, en ved sjøen og en i fjellet, de blir begge mye brukt og vi får låne de så mye vi vil, men de er litt langt unna (6 og 7 timer med bil).
Svigers har ikke hytte, men de har tilgang til en og låner bedriftshytte innimellom. Så det blir litt hyttetur med de og, men de er også langt unna. Konklusjon= når vi er ferdig med oppussing og garasjebygging mm så blir det hytte, men det blir nok noen år til.


#66

Anda sa for siden:

Ah, forresten, på hytta vi leide i fjor hadde vi litt over ett mål med plen som måtte klippes, pluss uhorvelig mange bed og hekker og slikt. Ble bare slit og dårlig samvittighet.

Hytta vi nå har kjøpt har totalt 0,5 mål tomt, og av det er det vel kanskje ikke mer enn 50 kvm plen, ingen hekk og ikkenoe blomsterbed, en fryktelig bratt skrent og 54 trappetrinn.:knegg:


#67

DollyDuck sa for siden:

Har ikke, men har veldig lyst på hytte på fjellet!


#68

Røverdatter sa for siden:

Vi har ikke egen hytte, men både mine foreldre og svigers har hytte på fjellet. Vi bruker dem flere ganger i året. Jeg er vokst opp med hytte og syns det ville vært trist om vi ikke hadde muligheten til å låne hyttene. Selv har vi funnet ut at hytte er for dyrt og at det er for krevende å ha en hytte å ta seg av i tillegg til enebolig med stor hage.


#69

Bokormen sa for siden:

Vi har ikke hytte selv, men både mine og hans foreldre har. :) Vi hadde neppe kjøpt oss hytte selv, med enebolig og to gamle biler har vi mer enn nok å bruke tid og penger på. Men det er fantastisk å komme bort i helger og ferier. Før så mente jeg at en hytte skulle være primitiv, men nå nyter vi bad med varmekabler, kjøkken med oppvaskmaskin og div andre goder på hytta til svigers. Og i år får vi låne den hele påsken! :D



#71

iana sa for siden:

Vi har hytte ved sjøen. Den blir en del brukt sommerstid.


#72

Chablis sa for siden:

Nei vi har ikke selv, skal kjøpe om ett par år er planen. Mine foreldre har hytte på fjellet men når det tar 4,5 t å kjøre dit så orker vi ikke å dra så ofte. Har tilgang til en hytte til 3 t unna men harikke vært der så ofte heller.


#73

Tjorven sa for siden:

Takk for svar alle sammen.

Noen gang går ting raskere enn man egentlig hadde tenkt. Så nå eier vi hytte også. Vi fikk tilslag i dag. Det er innlagt strøm og sommervann, så helt primitivt er det ikke.


#74

Katta sa for siden:

Nei... men vi bruker vel bestemor sitt hus litt som ei hytte. Jeg kunne ikke tenke meg å ha hytte selv tror jeg, det er nok å vedlikeholde hjemme. Men ei felles familiehytte kunne jeg godt tenke meg.


#75

Katta sa for siden:

Gratulerer!


#76

Kula sa for siden:

Gratulerer som hytteeiere.


#77

Tito sa for siden:

Har ikke hytte og vil ikke ha det heller. Når jeg har ferie vil jeg ha ferie. Har man hytte må man gjerne gjøre en del vedlikehold av både hytte og uteområde. Dessuten vil jeg være fri til å dra hvor jeg vil, og ikke ha en hytte jeg føler jeg må bruke. Jeg leier heller en hytte en uke eller to.


#78

Mrs. Longbottom sa for siden:

Vi har hytte ved sjøen i vestfold, og svigers har på øy i oslofjorden. Vi er masse på hytta, elsker å være der. Jeg elsker ikke så mye å være på svigers sin, men er der av og til for mannens og snupsen sin skyld, så hun kan leke med fettere/kusiner og han kan være litt i sitt barndoms paradis (hytta vår er mitt)


#79

Toffskij sa for siden:

Vi har ikke hytte, har ikke tilgang til hytte, og har absolutt ikke lyst til å skaffe det. Det enda jeg har vokst opp med hytte ved sjøen og har veldig idylliske barndomsminner derfra. Det har med prioriteringer å gjøre, jeg ønsker ikke å låse tid og penger i en hytte, jeg vil reise!


#80

Esme sa for siden:

Jeg eier sammen med mine søsken en sjøhytte og har fri tilgang til både mine og mannen min sine fjellhytter. Men det er mange timers reisetid så det blir bare i feriene vi bruker dem.

Men jeg og søsknene mine driver og vurderer å bygge sjøhytter i et hyttetun, nære nok til at man kan reise dit i helgen. Da kan man bygge dem omtrent vedlikeholdsfrie og så kan man ta litt i helgene, sånn at man kan reise i feriene i stedet.


#81

rine sa for siden:

Nope, men har tilgang til foreldrene mine sin hytte. Vurderer ikke å skaffe oss heller. Har i grunn aldri skjønt poenget med å bruke masse penger på å dra til det samme stedet hver (nesten da) helg og ferie. Foretrekker å bruke pengene på å oppleve nye steder. :nemlig: Og don`t get me started om alt vedlikeholdet... for oss holder det leeeenge med rekkehus med minimal hage. :bedagelig anlagt:


#82

Labolina sa for siden:

Har ikke, men har veldig lyst på.


#83

Trois sa for siden:

Vi har ikke og kommer ikke til å skaffe oss hytte med det første. Var inne på tanken og var litt rundt og kikket men kom frem til at det passet ikke oss. Blir det noe i fremtiden en gang blir det leilighet på fjellet.


#84

Mandarin sa for siden:

Ja, vi kjøpte sammen med min søster for noen år siden. Mine foreldre har både til sjøs og til fjells. Problemet er rett og slett nok tid til alt sammen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.