Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grøt i ovn - røre noe?

#1

Dronningen sa for siden:

Siden vi har bare jallakasseroller, så svir vi grøt. I dag har jeg kokt den opp, og satt kasserollen i steikovnen på 100 grader i 45 minutt. Skal jeg røre noe da? Og vil dette funke på Toro sin posegrøt?:confused:


#2

Pingis sa for siden:

Jeg rører aldri i grøten når den koker, det går helt fint.


#3

leliane sa for siden:

Aldri brukt posegrøt, men rører av og til når jeg lager slik "dynegrøt". Men da står den minimum to timer på lavere temperatur.


#4

Niobe sa for siden:

Vi lager alltid dynegrøt i ovnen, og jeg rører ikke i den, nei. Ikke før jeg koker den opp igjen.


#5

gajamor sa for siden:

Jeg rører ikke i den når den står i ovnen, men jeg pleier heller ikke å ha varmen på. Det blir fint ferdig av seg selv uten varme, og det er mindre sjanse for å bli brent.


#6

Dronningen sa for siden:

De ble lengre tid ja. Tror 2 timer blir passelig neste gang. Vi måtte stille klokka et par ganger. ;) Vi hadde varme på, og jeg kokte den ikke opp da den var ferdig. Den var bare klar til å spises. Ikke brent og alle fornøyd.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.