Benzo sa for siden:
Fant denne oppskriften i et interiørblad i fjor sommer, må bare dele den med dere. Vanvittig godt, kjøttet blir så mørt at det smelter i munnen. :nam:
Passer bra på dager man har lyst til å gjøre noe annet enn å henge over grytene, inn i ovnen og ut på tur. :D
6-8 pers
2-3 kg svinenakke
1 ss paprikapulver
1 ss salt
1/4 ss pepper
1/2 ss chillipulver
4 dl eplejuice
2 gule løk i skiver
Bland sammen alle krydderene og gni godt inn i kjøttet. Ha kjøttet i en ildfast form, hell over eplejuicen og legg i løken. Dekk godt med aluminiumsfolie og sett formen i ovnen ved 150 grader i 5 timer. Ta av folien og sjekk kjøttet, det skal falle fra hverandre. Gjør det ikke det, kan du la det steke litt til. Ta ut kjøttet og avkjøl (ikke kast laken). Bruk fingrene og dra kjøttet fra hverandre. Ha det i en bolle, ha i 1/2 dl av laken fra formen og bland med 1 dl barbequesaus. Serveres i hamburgerbrød med coleslaw. :ja: