Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pynter du til påske?

#1

Nessie sa for siden:

Ja, det lurer jeg på.
Evt hvordan?

:cool:


#2

Sitron sa for siden:

Nei.


#3

Nessie sa for siden:

Her er det lite påskepynt. Eneste er at jeg har noe fra bhg som Hannah har laget i den trollhasselen jeg har hengende på kjøkkenet. De er litt søte da. :hjerter:

Så fikk jeg en påskeduk av Hasselnøtt i posten, veldig søt! Bare det at jeg har ikke noe bord å legge den på akkurat nå, siden både spisestue/kjøkkenbord og stuebordet er solgt.. :humre:


#4

Nessie sa for siden:

Du er jo så gul og fin så! :blafre:


#5

Señora sa for siden:

To grener vri/trollhassel (er usikker på navnet) pyntet med små malte treegg og en strikket høne. Ellers kommer barna hjem med diverse fra skole/barnehage som står utstilt hist og her.


#6

Nin sa for siden:

Jeg har pyntet, for første gang.
Gule blomster, lys, godteri og litt nips.
For de som vil se har jeg lagt alt inn på bloggen min.


#7

Slettet bruker sa for siden:

Jeg pynter med det ungene har laget, også kjøper jeg sikkert noen tulipaner før helgen.

Og mascara og lebestift såklart. :nemlig:


#8

Lykken sa for siden:

Kjøpt en pakke påskeservietter og en kjempestort gult, ovalt kubbelys og noen små kylling-telys. Eldste kom hjem med noe selvlaget fra SFO som også er framme.


#9

Cascaye sa for siden:

Nix, rømmer til fjells. Der er det forøvrig litt pynt.


#10

Mei sa for siden:

Jada. Kyllinger og egg. Og litt gule blomster.


#11

Frantzen sa for siden:

Ikke noe påskepynt her, er ikke engang bittelitt glad i gult.


#12

Stompa sa for siden:

Jeg har to gule duker; de har jeg lagt på. I tillegg setter jeg fram påskepynt som ungene har kommet hjem med fra barnehage/skole, for det forventer de. Ikke noe ut over det, bortsett fra at jeg muligens velger gult når jeg skal kjøpe tulipaner over helga.


#13

Guttemammis sa for siden:

Ja, vi pynter litt.
Kjøpte noen fine dekorative egg i grønt, hvitt og lime
(i forskjellige størrelser) og så har vi litt forkjellig som ungene har laget.


#14

Fibi sa for siden:

Ikke annet enn det Malin har laget i barnehagen.


#15

IOA sa for siden:

Nei. Snuppa er på ferie hos bestemor og bestefar, og vi skal også dit etterhvert. Så det er ikke noe påskepynt her. Men jeg har pyntet litt i anledning våren. Lysegrønn løper på spisebordet, med matchende kubbelys og servietter.


#16

Palmen sa for siden:

Friske blomster, men det har vi alltid så det teller vel egentlig ikke.
Dermed blir det nei, vi pynter ikke til påske.


#17

pippimamma sa for siden:

Ja. Lys og løpere på bordene. Påskepynt som ungene har laget blir hentet frem hvert år pluss noe nytt. Mye har jeg ikke, men det syns at det er påskeferie. Påskegodteri i skål på bordet pynter jo også, så lenge det varer.


#18

turi sa for siden:

Her vanker det masse forskjellig gul pynt som er samlet gjennom mange år. Minstenmann syns det er like stas med de eskene som med juleeskene.


#19

Smoothie sa for siden:

Vi pynter med det som ungene har laget av påskepynt opp gjennom årene og tar inn påskeris som vi henger de malte eggene på. Koselig med litt pynt synes jeg.


#20

Nooria sa for siden:

Her er det særdeles beskjedent. Jeg liker å pynte generelt og jeg liker å pynte til jul, men jeg er ikke noe glad i gult og påske er jo egentlig ikke en høytid hvor man sitter inne.


#21

*TB* sa for siden:

Jeg pynter med årets produksjon fra barnehage og skole, og muligens en bukett gule tulipaner eller påskeliljer.
Gule duker og nips forøvrig er jeg ikke så glad i.


#22

DollyDuck sa for siden:

Pynter med den pyntet ungene har laget i bhg og skole.


#23

Ru sa for siden:

Bare på hytten. Her hjemme er det påske hele året med et blomsterpinnepåskeegg poden laget for 2 år siden, og en kylling fra i fjor. :knegg:


#24

amylin sa for siden:

Her har det aldri vært pyntet til påske, men jeg ser at jeg må krype sakte men sikkert til korset. Både tulla og lillegutt har laget påskekyllinger og malt egg, så d må i alle fall pynte opp stua og kjøkkenet. Utover det blir det ikke gule ting.


#25

mina sa for siden:

Ikke så mye, men litt blir det.
Kjøpte en stor bukett med gule tulipaner på torsdag, når de visner kommer jeg til å ta inn gammeldagse små påskeliljer fra hagen.

Vi har alltid "egg-tre". I år er det to kvister vrihassel og en kvist Forsythia (som blomstrere med gule blomster på bar kvist), på grenene henger flere årganger med malte og dekorterte egg. Kjempekoselig!
Så finnes det vel en og annen kylling og annet som ungene har laget på skole og bhg.


#26

Go\jenta sa for siden:

Skal kjøpe noen påskeblomster, og ellers pynte et lite tre med små egg, og kyllinger som barna har laget.:)


#27

ming sa for siden:

Ikke i år. Vi reiser bort f.o.m palmesøndag t.o.m. 1. påskedag, så jeg gidder ikke. Ungene tar med seg årets produksjon til mormor.

De årene vi er hjemme, henter vi fram litt pynt. Har egg-tre med flere års egg-produksjon, og ellers noen kyllinger o.l.


#28

Pasta sa for siden:

Jeg pleier å legge på limegrønne duker og legge limegrønne puter i sofaen før påske. Det er vårpynten, men litt påskepynt også. Ellers pynter vi med alt som ungene lager i skole og barnehage.


#29

Pepper Lemon sa for siden:

Sønnen min og jeg har malt påskeegg som vi har hengt rundt omkring. Og så har vi sådd karse i en eggekartong som får hedersplassen i stuen. Så her er det kjempefint og pyntet. :stolt:


#30

GinaK sa for siden:

Ingen duker men har etpar gule blomster, noen kubbelys og bruker gule serivetter..
Lillebror fikk ikke med seg noe hjem for han har hatt vannkopper så de eggene han hadde med har vel noen andre malt på... vi får male litt her hjemme, kanskje..


#31

Guttemammis sa for siden:

Jeg har nesten ikke noe gul påskepynt, derimot så har jeg i grønn, creme, limegrønn og hvit;)


#32

Susse sa for siden:

Ja, bittelitt. Ungene har laget masse kyllinger på skolen og i barnehagen. Jeg har hentet påskekassa ned fra loftet i dag og tatt frem gule lys til lysekrona og noen få gule små kyllinger som skal stå her og der. Gule duker osv. er ikke min greie.
I morgen skal jeg plukke inn masse forsythia fra hagen, det for være nok gult.


#33

Bomull sa for siden:

Nei. I allefall ikke nevneverdig, og ikke i det hele tatt i år, reiser bort.


#34

polarjenta sa for siden:

Ikke i år for lillebror river ned det meste, så da får det bare være. Men jeg pleier å pynte litt.


#35

Bluen sa for siden:

Her også. Litt, i alle fall, tenker jeg - vi får se.


#36

Hyacinth sa for siden:

Jeg er heller ikke så glad i gult, men jeg har derimot ganske mye i grønt. Ulike, friske grønnfarger. Alt fra olivengrønt til eplegrønt. Og når man da kjøper litt tulipaner, så ser det fort litt "påskete" ut. Jeg har også hengt opp en vrihasselgrein i taket i gangen, og fra den henger det bittesmå grønne (og noen gule) egg. I tillegg til alt dette kommer påskepynten ungene har laget. Det er ikke lite, så jeg tar bare fram noe. Det fineste. Og noe av det er ganske fint. I kjøkkenvinduet har vi også noen egg med føtter og krone på (fra Panduro) som ungene og jeg laget i fjor. De er rosa og grønne og ganske søte.


#37

Left sa for siden:

Ja, har litt. Et par gule brikker, gule lys, diverse som ungene har laget, samt en liten krukke med små påskeliljer. Jeg liker å pynte til jul, og dette blir litt samme greia, selv om jeg ikke tar den helt ut i forbindelse med påsken.


#38

Mirasol sa for siden:

Bare den pynten barna har laget i barnehage og på skolen. Også får de male egg da.

Vi skal til mine foreldre i påsken og mor pynter alltid masse så vi får nok dosa vår der!


#39

gurgle sa for siden:

Nei, egentlig ikke. Jeg har fremme det ungene har laget i bhg.


#40

Manga sa for siden:

Her er det lite pynting, rett og slett pga at vi omtrent ikke eier påskepynt. Kanskje jeg skulle kjøpt noe til uka. Jeg er egentlig veldig glad i påsken.


#41

amo sa for siden:

Ja, duker,gul krysantemum,påskebusk i vase pyntet med egg.


#42

Interference sa for siden:

Nei, jeg pynter ikke til jul heller.


#43

Martis sa for siden:

Vi pynter egentlig ikke til påske, men Junior tar med noen egg, kyllinger evt andre påskedingser hjem fra barnehagen og de stilles ut. Og i dag hadde vi faktisk påskeverksted og laget 6 prikkete høner som henger i kjøkkenvinduet. Så kanskje vi pynter litt. :knegg:


#44

Hyacinth sa for siden:

Kom til å tenke på dette med farger etter å ha lest hele tråden. For meg er ikke påskefargen ensbetydende med gult (som jeg ikke liker). Ulike grønnfarger, nyanser av hvitt og litt oransje innimellom gir mye påskepreg. Eller kanskje det er riktigere å si vårpreg. For meg er det omtrent samme greia.


#45

Optimist sa for siden:

MÅ ha gul Krysanthemum til påske. Noen gule kubbelys her og der og noen keramikkhøner jeg har fått en gang. Ellers prydes heimen med div som jentene har laget i barnehagen. Ja- og tulipaner, da. :hjerter:


#46

Muskat sa for siden:

Minimalt. Den eneste påskepynten vi har er den ungene har hatt meg seg hjem fra barnehage og skole. Jeg er ikke glad i gult, og synes generelt påskepynten i butikkene er fæl. Jeg kan tenke meg at vi kanskje maler noen egg og henger i en grein, det er jo litt koselig å gjøre sammen.


#47

Dronningen sa for siden:

Det har bare blitt mer og mer etter at vi fikk barn. Nå er det pynt, påskeris, egg, duker, lys, servietter, påskeliljer, et.c. :nemlig: Vi blåste egg og malte i år. Det har vikke gjort hjemme før. Storesøster har også perlet nabbipåskepynt, som henger på riset. De har også laget pynt i barnehagen som er med.

Jeg liker å gjøre ting for dem. Lage det litt spesielt her. De liker sånne endringer for en periode.


#48

Maya80 sa for siden:

Nei har ikke tenkt til det, kansje jeg kjøper noen påskeliljer.


#49

Acsa sa for siden:

Pynter overhodet ikke til påske. Det ungene kommer hjem med i år blir antagelig satt på et bord, men jeg graver ikke opp det de lagde i fjor og forfjor og foriforifjor, og har ikke noe kjøpt påskepynt.


#50

Blå sa for siden:

Det begynner å bli litt, etter at jentene har kommet hjem med påskepynt i en del år. :rolleyes:

Gul voksduk på spisebordet og hele to buketter med kvister som det henger påskeegg på. Og så noen kyllinger litt her og der.

Jeg pyntet aldri til påske før jeg fikk barn, men jeg kan jo ikke la være å ha den pynten jentene lager fremme.


#51

Maz sa for siden:

Vi har påsketre. (dvs. grener i en vase).

Der er det malte egg, og dn blanding av arvede gammel pyntekyllinger og nyeting. Ellers er det noen harer, og kyllinger Mazungen har fått eller laget.


#52

Turte sa for siden:

:jupp: Både kjøpt og barnelaget påskepynt er å finne her i huset.


#53

Macky sa for siden:

Jeg pynter med det som barna har laget i barnehagen. Utenom det er det lite pynt hos oss. I år rømmer vi til fjells i tillegg.


#54

iana sa for siden:

Jeg pynter med det ungene har laget. I tillegg har jeg påskeliljer, gule tulipaner og noen gule kubbelys.


#55

Luvi sa for siden:

Her pyntes det heller ikke til påske.


#56

venla sa for siden:

Vi bruker ikke å være hjemme i påska, så eier ikke pynt.
Siden vi er hjemme i år har jeg kjøpt påskeliljer. Det holder for meg.


#57

Skvetten sa for siden:

Nei!
Høytider er noe tull i grunn.


#58

Robyn sa for siden:

Vi reiser på fjellet på mandag så her er det kun påskeliljer som går under kategorien påskepynt.

Tar med de når vi reiser og har kjøpt gule lys og servietter. Det får være bra.



#60

Kate sa for siden:

Jeg takler ikke gule dyker, men vi har to gule kubbelys, en vase med kvister som det henger egg og sånn på, og en gul blomst på hylla.

Og verdens søteste kyllinger som guttungen har lagd. :hjerter:


#61

sannereg sa for siden:

Ja jeg pynter litt, gule blomster, gul duk, påske servittere, påske kopper og glass, og selvfølgelig masse fint nips som tulla har laget i bhg


#62

Trulte sa for siden:

Skulle svare nei, men jeg pynter med det ungene kommer hjem med.


#63

007 sa for siden:

Her pyntes det kvalmende mye. Vi har haugevis med kyllinger (både fra barnehagen og fra butikken), egg i alle størrelser, gule lys med påskelysmansjetter (:skremt:), gule duker og bjørk med miniegg og minikyllinger. Jeg hater gult, men ungene elsker det.


#64

Shane sa for siden:

Nej! Eller jo, barnas pynt er jo fremme da, sånt som de laget i bhg...


#65

Nora H sa for siden:

Nei.

Dessuten er gult en skrekkelig farge.


#66

Retz sa for siden:

Pynter med selvmalte og lakkerte egg, gule lys og servietter. Pluss ei høne.


#67

Hondacrv sa for siden:

Èn påskekylling med ispinneski på beina fra barnehagen, og ellers sverger jeg til litt grønt/limegrønt her og der, tynne vaser som jeg setter èi påskelilje oppi, og nydelige nye telysestaker, de også grønne, gjennomsiktige. Fra Nille :knegg:
Men er veldig fornøyd.
Foretrekker mest grønt siden veggene våre i stuen er magnolia, det gjør det flott å pynte med grønt


#68

gullet sa for siden:

Vi pynter på kjøkkenet med det ungene har laget og jeg har tatt frem de gule påskelysene(som sikkert er 15 år gamle), i år skal de brennes!


#69

Carrera sa for siden:

Pynter lite her hjemme, for vi er stort sett borte i påska. Setter frem det ungene har lagt på skolen.


#70

Tåtti sa for siden:

Jeg har påskepyntet avatar. :)

Vi pynter ikke til påske, annet enn at vi har hengt opp to påskefigurer som Knotten har laget i barnehagen. Vi fikk visst noen påskelys for flere år siden, men vi hadde en solid "bli kvitt gamle lys"-brennerunde i julen, så det spørs om de forsvant da. :knegg:

Ja, vi fikk forresten påskeliljer og noen andre gule blomster av svigers. Og påskegodt, men det pynter bare innsiden av kjøkkenskapet helt til lørdag. (Det er i hvert fall planen. :sparke:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.