Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Denne julepølsa...

#1

allium sa for siden:

Barna til søsteren min vil ha pølse og medisterkake istedenfor ribbe. Selv synes jeg det er sprøtt å spise farsemat til fest, men det skal jo være fest for barna også, så da...

Jeg har kjøpt kokt julepølse. Hva gjør jeg med den? Jeg pleier å steke ribben lille julaften, for de fleste hos oss vil ha den kald, men tenkte å putte noen ribbebiter, medisterkaker og pølse i ovnen for å varme opp.

Det største spørsmålet er: Skal jeg fjernet skinnet på pølsen før jeg setter den i ovnen?


#2

Ole Brumm sa for siden:

Putt den i ovnen med skinnet på.
Julemiddag med bare pølse og medisterkake. :eek:
Det hadde ikke jeg vært fornøyd med.


#3

Cathrine sa for siden:

Er vel til barna.
Eller misforstod jeg?


#4

Vimsen sa for siden:

Det smaker så dårlig!!! :kvalm:


#5

Ole Brumm sa for siden:

Åå jeg las litt vel fort ser jeg, var vist til barna ja. :sparke:
Det er greit ja, men to åringen min hiver innpå mengder av ribbe eller pinnekjøtt når det kommer på bordet. :knegg:


#6

allium sa for siden:

Er til barna, ja. Og hadde det bare vært mine barn, tror jeg vi hadde nøyd oss med ribbe.

Da steker jeg med skinnet på.


#7

kisha sa for siden:

Vi brukte også å ha det til barna. Jeg tok av skallet og stekte de sammen med ribba på slutten. Hvorfor skal de skrelle skinn når alt det andre som blir spist er ferdig?


#8

Shakira sa for siden:

Vi steker den med skinn. To av barna mine vil ha den med skinnet på.

Jeg spiser mest julepølse og medisterkake selv jeg, og litt ribbe. Det begynte jeg ikke å spise før for noen få år siden..


#9

Harriet Vane sa for siden:

Da jeg var mindre spiste jeg helst bare pølse. :flau:

Vi steker den i godt smør i panna til den er gyllenbrun, og holder den varm i oven, skjærer den i 10 cm lange biter og lar det være opp til hver enkelt å fjerne skinn.


#10

Mams sa for siden:

Her er en "voksen" som bare spiser medisterpølse og ikke ribbe.
Er ikke glad i ribbe i det hele tatt.


#11

Nenne sa for siden:

Jeg pleier å dele opp pølsa i barnevennlige stykker og bare varme i ovnen sammen med medisterkakene.


#12

safran sa for siden:

Del den i biter og la skinnet være på.


#13

gullet sa for siden:

Det går mye pølse og medisterkake!
Ungene spiser bare bittelitt ribbe, far spiser ikke ribbe i det hele tatt. Men han elsker julepølser og medisterkake

Far er på årlig julebord på Cafè Engelbret, og spiser bare julepølse og medisterkake:glis:


#14

Gerbera sa for siden:

Hos oss har vi alltid hatt både julepølse og medisterkaker ved siden av ribba (pappa er super på å steke medisterkaker!!), og alle har spist litt av hvert, både pølse, ribbe og medisterkake, trodde det var helt vanlig jeg?

Vel, i vår familie er det i hvertfall vanlig, og gammel som ung forsyner seg godt av begge deler. Pølsa blir stekt i panne med skinnet på (delt i biter) og får godgjøre seg i ovnen med ribba den siste tiden.


#15

Huldra sa for siden:

Selv kan jeg ikke fordra julepølser og medisterkaker - men det måtte jo bare unger like fikk vi beskjed om da vi skulle spise julemiddag hos tante og onkel da vi var små. De hadde ikke kjøpt stor nok ribbe. Kjip julemiddag.

Men for de som liker det så har det jo kommet frem mange gode tilberedningsforslag, og bra er det, siden jeg ikke har noe å komme med på den fronten. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.