En venninne av meg har bursdag i morgen. Fikk så lyst å overraske henne med å lage en sjokoladepavolva til henne (oppskrift opprinnelig fra Nigella som jeg fant her inne).
Står i oppskrifta at det er best med bringebær i fyllet.
Tenkte jeg skulle ha noen alternativer hvis jeg ikke fant bringebær. Jordbær går selvfølgelig ann, men lurte på om noen har prøvd med ulike sorter frukt ?
Har faktisk aldri spist pavlova selv, så klarer ikke " forestille" meg helt hvordan den smaker.
Elsker sjokoladepavlovaen, og den er best med krem (vaniljekrem) og friske bær. Hva med å kjøpe en pakke blåbær og en pakke bringebær? Evt bruke friske blåbær og frosne bringebær?
Kaka ble forresten veldig godt tatt imot av både bursdagsbarn og gjester.
Blandet vanlig krem med ferdig vaniljekrem og hadde masse friske, søte jordbær (som jeg tilfeldigvis fant akkurat den dagen på butikken) oppå.
Her kan man jo egentlig bare pøse på av det man liker. Jeg lager en krem blandet med vaniljekrem og vanlig pisket krem. Oppå legges på det jeg har fått tak i av friske bær eller frukt. All frukt passer til synes jeg, kanskje med unntak av de som er påfallende søte (banan og slikt..)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.