1 pakke kjøttdeig
1 løk
1 kinesisk hvitløk
1 boks hermetiske tomater
3-4 ts tomatpure
Ca 2/3 av en liten kartong fløte
Salt/pepper
Litt muskat
Paprikakrydder
Oregano
Ca 0,5 ts sukker
Ca 0,5-1 ts worchestershiresauce
Stek kjøttdeig og løk, ha i hvitløk. Hell over tomatboksen og mos litt med en potetstapper. Rør inn fløte og tomatpure, og ha i krydder. La dette småputre mens du koker fullkornspasta. Bland saus og pasta, ha i ildfast form, og topp med revet ost. Stek i ovnen på 225 til osten er smeltet og gyllen.
En saus på flaske som står ved tabascoen og dette her i butikkene. Kan helt sikkert sløyfes. Jeg har den sausen i kjøleskapet så jeg tar det oppi. Det er en saus man kan bruke i alt mulig.
Med mindre du bor i en jungel eller noe så har nok butikken din det. Men du MÅ bo på et slikt sted siden du aldri har hørt om den sausen, trodde alle visste hva det var. :knegg:
Hæ? Jeg har aldri hørt at fløte får saus til å skille seg? Man bruker jo veldig ofte fløte i sauser. Nei, den skiller seg ikke. Og kinesisk hvitløk (feddløs) selges i alle butikker, de ligger ved den andre hvitløken men er oftest i små trekurver. :)