Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kan jeg bruke liebfraumilch til?

#1

Maz sa for siden:

Det var en del vin i mors leilighet. Den ble delt og noen fant da ut at vi sikkert ville ha dette. Det er også litt av en lignende type.

Ingen av delene er noe jeg kan tenke meg å drikke, men jeg kan jo ikke kaste det heller. Selvsagt kunne jeg stoppe noen russ på gata og gi det til dem, men det er kanskje drøyt.

Andre forslag?


#2

Benzo sa for siden:

Asiatisk fiskesuppe? :vetikke:


#3

Kneazle sa for siden:

Mimrekveld med ungdomsgjengen? :p Jeg hadde nok gitt det bort til noen som liker sånt. Jeg grøsser bare ved tanken. :sorry:

Forresten: Jeg bruker endel hvitvin til å dampe blåskjell i. Det kunne kanskje funke?


#4

Hyacinth sa for siden:

Liebfraumilch er litt søtt, er det ikke?


#5

Che sa for siden:

punsj - du må lage fest og invitere alle FP-folk i omegn...Så kan du bli kvitt det i form av en velkomstdrink. Alt går i grisen for mitt vedkommende.


#6

IOA sa for siden:

Jeg fikk en flaske for et par år siden, og brukte det til blandevann. Funket kjempebra! :knegg:


#7

Veronal sa for siden:

Å, det er ikke noe problem å bli kvitt subjektivt sett ikke-konsumverdig vin. Bruk i matlaging (marinader (grillsesongen har jo allerede begynt), supper, sauser osv.) eller lag velkomstdrinker.


#8

Maz sa for siden:

Det hadde kanskje vært noe, men jeg er redd jeg hadde blitt sittend alene med en punsjbolle.


#9

Benzo sa for siden:

Jo, derfor ville jeg heller brukt den i litt søtlig mat, fremfor å dampe blåskjell i den. :nemlig:


#10

Claire sa for siden:

Risotto? :gruble: Grenser for hvor mye risotto man kan konsumere, selvsagt.


#11

Canisa sa for siden:

Jeg ville froset det i isterninger (poser eller brett), og brukt det i supper, sauser, dressinger ol.

:nam:


#12

Maz sa for siden:

Jeg har ikke så store mengder, men man velger jo sjelden søtt skvip i mat, eller?


#13

Che sa for siden:

Kanskje du kan lage det som noen form for sorbet?


#14

mkj sa for siden:

Jeg har hørt en dessertoppskrift med hvitvin engang. Den innneholdt også jordbær og pepper av alle ting, men så husker jeg ikke mer.

Det kan jo være godt å lage en punsjebolle en varm sommerkveld, isbiter, frukt, litt juice og kanskje litt sterkt oppi også. Det burde funke.


#15

Canisa sa for siden:

Søtt passer i de fleste retter bare man balanserer med salt.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.