Maz sa
for 15år siden:
Det var en del vin i mors leilighet. Den ble delt og noen fant da ut at vi sikkert ville ha dette. Det er også litt av en lignende type.
Ingen av delene er noe jeg kan tenke meg å drikke, men jeg kan jo ikke kaste det heller. Selvsagt kunne jeg stoppe noen russ på gata og gi det til dem, men det er kanskje drøyt.
Andre forslag?
Benzo sa
for 15år siden:
Asiatisk fiskesuppe? :vetikke:
Kneazle sa
for 15år siden:
Mimrekveld med ungdomsgjengen? :p Jeg hadde nok gitt det bort til noen som liker sånt. Jeg grøsser bare ved tanken. :sorry:
Forresten: Jeg bruker endel hvitvin til å dampe blåskjell i. Det kunne kanskje funke?
Hyacinth sa
for 15år siden:
Benzo sa:
Asiatisk fiskesuppe? :vetikke:
Liebfraumilch er litt søtt, er det ikke?
Che sa
for 15år siden:
punsj - du må lage fest og invitere alle FP-folk i omegn...Så kan du bli kvitt det i form av en velkomstdrink. Alt går i grisen for mitt vedkommende.
IOA sa
for 15år siden:
Jeg fikk en flaske for et par år siden, og brukte det til blandevann. Funket kjempebra! :knegg:
Veronal sa
for 15år siden:
Å, det er ikke noe problem å bli kvitt subjektivt sett ikke-konsumverdig vin. Bruk i matlaging (marinader (grillsesongen har jo allerede begynt), supper, sauser osv.) eller lag velkomstdrinker.
Maz sa
for 15år siden:
Bauche sa:
punsj - du må lage fest og invitere alle FP-folk i omegn...Så kan du bli kvitt det i form av en velkomstdrink. Alt går i grisen for mitt vedkommende.
Det hadde kanskje vært noe, men jeg er redd jeg hadde blitt sittend alene med en punsjbolle.
Benzo sa
for 15år siden:
Hyacinth sa:
Libfraumilch er litt søtt, er det ikke?
Jo, derfor ville jeg heller brukt den i litt søtlig mat, fremfor å dampe blåskjell i den. :nemlig:
Claire sa
for 15år siden:
Risotto? :gruble: Grenser for hvor mye risotto man kan konsumere, selvsagt.
Canisa sa
for 15år siden:
Jeg ville froset det i isterninger (poser eller brett), og brukt det i supper, sauser, dressinger ol.
:nam:
Maz sa
for 15år siden:
Claire sa:
Risotto? :gruble: Grenser for hvor mye risotto man kan konsumere, selvsagt.
Jeg har ikke så store mengder, men man velger jo sjelden søtt skvip i mat, eller?
Che sa
for 15år siden:
Kanskje du kan lage det som noen form for sorbet?
mkj sa
for 15år siden:
Jeg har hørt en dessertoppskrift med hvitvin engang. Den innneholdt også jordbær og pepper av alle ting, men så husker jeg ikke mer.
Det kan jo være godt å lage en punsjebolle en varm sommerkveld, isbiter, frukt, litt juice og kanskje litt sterkt oppi også. Det burde funke.
Canisa sa
for 15år siden:
Maz sa:
Jeg har ikke så store mengder, men man velger jo sjelden søtt skvip i mat, eller?
Søtt passer i de fleste retter bare man balanserer med salt.
mkj sa
for 15år siden:
Jeg googlet og fant et par oppskrifter:
Jordbær med hvitvin og vanilje
Her er nok den oppskrifta jeg snakka om over: Peppermarinerte jordbær - skal visstnok være veldig godt.