Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Invitere til kun vielse?

#1

Trixie sa for siden:

Vi skal gifte oss i August.
Det blir da ett lite bryllup, ca 30 stk, til middag, ingen fler til kaffe, og ingen "fest".

Men så er det vielsen i kirken. Jeg vet jo at det er fler som gjerne vil komme, bør man sende innbydelse til disse? Inviterer man til bare vielse, eller sier man bare ifra?


#2

ullmor sa for siden:

Man annonserer gjerne vielsen i avisa i god tid i forveien og på den måten er det opp til alle om de vil komme eller ikke. Du kan også invitere folk muntlig/uformelt når du er i snakk med dem så de vet at de er velkomne.

Gratulerer med forestående bryllup!


#3

Maz sa for siden:

Jeg vil ikke ha sent skriftlig invitasjon til vielsen, men heller sagt fra at det var lov å komme. Jeg ville kanskje vurdert det dit hen at det var en lukket vielse med bare de nærmeste.


#4

Macky sa for siden:

hvem som helst kan jo komme i vielse, men de fleste går vel bare til dem de kjenner eller vet godt hvem er??
Jeg hadde nok ikke sendt ut invitasjon til vielsen men heller sagt det til dem som sier at de ønsker å komme å se at de er hjertelig velkomne til å komme i kirken.


#5

Gri sa for siden:

Har aldri høyrt om nokon som inviterer kun til vigsla. Då vi gifta oss hadde vi annonse i lokalavisa på førehand, og mange kjenningar som ikkje var invitert til festen kom i kyrkja. Ville berre sagt når den var og at alle som vil kome og sjå er velkomne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.