Den norske tv-serien Skogheims som går på torsdager hadde et eller annet om matlaging eller noe sånt forrige uke. Jeg tittet såvidt innom og så et mennske som laget fiskesuppe og brukte kokosmelk. Var det noen som fikk med seg hvordan den ble laget? Jeg så bare det ferdige resultatet, og det så spennende ut.
Så: Hvordan lage fiskesuppe med kokosmelk? Og hva slags fisk ble brukt? Hva var det grønne? Purre?
Jeg så ikke dette før nå, men jeg laget fiskesuppe med kokosmelk i dag likevel. Jeg hadde verken fiskekraft eller noe som helst, så det ble jevning, kyllingkraft, kokosmelk med biter av poteter og laks, torsk og sei. Pluss chili. Det var det jeg hadde i hus. Jeg trodde det skulle bli sånn passe, men det ble veldig godt.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.