Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefaler IKKE postfoto.no!

#1

Lilo sa for siden:

Ville bare tipse alle de som vurderer disse om å tenke seg om to ganger før man bestiller der. Grunnen til dette er at jeg skulle bestille bilder hos dem for å bruke opp noen gratis bilder som jeg hadde fått. Men jeg presterte å bestille et format mindre enn det som var gratis. Og greit nok det var min feil. Sendte mail med spørsmål ang dette = ingen svar. Ringte de = ingen svar. Når jeg endelig en dag kom igjennom så var de så opptatt at de skulle ringe meg tilbake = skjedde ikke. Resultatet er at fristen for gratisbildene gitt ut, uten at jeg fikk brukt det.
Sendte inn ny mail til de med klage. Men fikk bare tilbake
at jeg hadde bestilt feil og de var ikke de som var gratis.

En ting er hvertfall sikkert, jeg kjem aldri til å bestille der igjen.[font=monospace][/font]


#2

Bomull sa for siden:

Så kjedelig at du opplevde dette, høres jo ikke bra ut. Personlig har jeg kun hatt positive erfaringer med postfoto.no, men jeg har ikke hatt noen slike problemer der jeg har vært nødt til å kontakte dem heller.


#3

Avelonia sa for siden:

I utgangspunktet er det jo din egen feil, dumt at de ikke svarer etter dine forventninger da.


#4

Lilo sa for siden:

Etter egen erfaring fra andre butikker så pleier det gå ann å kommunisere med butikkene. Hadde det gått ann i dette tilfellet, så kunne jeg ha bestilt på nytt igjen å fått brukt de 100 gratis bildene før fristen.


#5

Snø sa for siden:

Signerer denne:nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.