Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stekepanne til å brune saus

#1

Ibidelma sa for siden:

I min Høyang Polaris teflon panne kommer det riper av tresleiva etter jeg har brunet saus, så jeg vil ha en ny panne som egner seg ypperlig til bruning av saus.
Hvilke panne skal jeg ha? (Legg gjerne til link/bilde).


#2

Ibidelma sa for siden:

denne burde vel vært på hjem og utstyr.....:p


#3

Inka sa for siden:

Jerngryte!


#4

Ibidelma sa for siden:

Jerngryte ja! Det har jeg ikke :o Så nå skal jeg ønske meg det :D


#5

scilla sa for siden:

ScanPan:nemlig:


#6

Ibidelma sa for siden:

Hva er ScanPan? googler


#7

Katta sa for siden:

Jernpanne eller jerngryte. :nikker:

Vi hadde en scan pan for noen år siden. Nå er det mulig den har blitt bedre med åra, og det er også en av de bedre pannene med slippbelegg vi har hatt, men den også døde på grunn av for høy varme ved steking.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.