Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Juksepølse

#1

Vimsen sa for siden:

Ja, kransekakepølse.
Skikkelig nederlag, men jeg innser at jeg ikke orker å grise til kjøkkenet en gang til før jul, så jeg kjøpte sånne juksepølser.
Jeg tenkte å lage slike stenger.
Bare ruller jeg og steker nå da?


#2

Fluke sa for siden:

Ja, du bare ruller og steker. Også kan du bruke litt av massen til å lage sånne Sarah Bernard som Skilpadda snakket om i en annen tråd her. :)


#3

Vimsen sa for siden:

Jaha?
Hvor mange grader steker jeg på og hvor lenge?


#4

Vimsen sa for siden:

Jeg tenkte å dyppe dem i sjokolade etterpå, så da blir de nok riktig så staselige. :knegg:


#5

Fluke sa for siden:

Ikke mange og ikke lenge. :fnise:
Husker ikke eksakt. Men du kan jo google det. ;)


#6

kisha sa for siden:

Det er kransekake?
180 gr i 12 minutter.


#7

Tussa sa for siden:

10 minutt, 200 grader.

Håper du har kjøpt Odense forresten.


#8

Fluke sa for siden:

200 grader? :eek: 10 minutter? :eek: Er det brune pinner du skal lage?


#9

Skilpadda sa for siden:

:eek: Den nyeste bolken står i fryseren uten sjokoladetrekk, kom jeg på nå, og har stått der noen dager. Smelte sjokolade og dyppe ett brett med Sarah Bernhard-kaker hørtes akkurat passe slitsomt ut på en dag som denne. Jammen godt du minnet meg på det.


#10

Vimsen sa for siden:

Nei?


#11

Tussa sa for siden:

Er du i sjokk, Fluke? ;) Eg gjorde det men mulig eg har gjort feil? Jaja, dei var i alle fall gode.


#12

Tussa sa for siden:

Den er i alle fall veldig god. Var ikkje meir dramatisk enn det. ;)


#13

Fluke sa for siden:

Ble de ikke veldig tørre da?


#14

Tussa sa for siden:

Nei, seige og gode. Eg har tydeligvis hatt flaks. :knegg:


#15

Søster sa for siden:

Er vel litt forskjell på ovnene også, jeg lagde i dag. Stekte på 150 grader i 11 minutter, og da ble de perfekt seige og herlige.


#16

DM sa for siden:

Vimsen: Hvilket merke? Og hadde du giddet å sjekke innholdsfortegnelsen på pakken og skrive den inn til meg?


#17

Bokormen sa for siden:

Slike pølser er da slettes ikke juks. De er nesten hjemmelaget i mine øyne. :knegg:


#18

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns sånn ferdig kransekakemasse blir veldig gode kaker, jeg.


#19

Vimsen sa for siden:

Landlord fra REMA. :knegg:

Jeg skal finne innholdet, men jeg orker ikke å gå ned akkurat nå. :stappmett av grøt:

Jeg tror jeg har litt intoleranse mot melk. :uggen: Det samme skjer om jeg spiser hvit saus.
Jaja.


#20

Chanett sa for siden:

Mamma bruker alltid den, og hennes kransekake blir veldig god.


#21

Vimsen sa for siden:

Det var godt å høre. Jeg hadde en flau smak i munnen, snobb som jeg er.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.