Vimsen sa for siden:
Ja, kransekakepølse.
Skikkelig nederlag, men jeg innser at jeg ikke orker å grise til kjøkkenet en gang til før jul, så jeg kjøpte sånne juksepølser.
Jeg tenkte å lage slike stenger.
Bare ruller jeg og steker nå da?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Vimsen sa for siden:
Ja, kransekakepølse.
Skikkelig nederlag, men jeg innser at jeg ikke orker å grise til kjøkkenet en gang til før jul, så jeg kjøpte sånne juksepølser.
Jeg tenkte å lage slike stenger.
Bare ruller jeg og steker nå da?
Fluke sa for siden:
Ja, du bare ruller og steker. Også kan du bruke litt av massen til å lage sånne Sarah Bernard som Skilpadda snakket om i en annen tråd her. :)
Vimsen sa for siden:
Jaha?
Hvor mange grader steker jeg på og hvor lenge?
Vimsen sa for siden:
Jeg tenkte å dyppe dem i sjokolade etterpå, så da blir de nok riktig så staselige. :knegg:
Fluke sa for siden:
Ikke mange og ikke lenge. :fnise:
Husker ikke eksakt. Men du kan jo google det. ;)
kisha sa for siden:
Det er kransekake?
180 gr i 12 minutter.
Tussa sa for siden:
10 minutt, 200 grader.
Håper du har kjøpt Odense forresten.
Fluke sa for siden:
200 grader? :eek: 10 minutter? :eek: Er det brune pinner du skal lage?
Skilpadda sa for siden:
:eek: Den nyeste bolken står i fryseren uten sjokoladetrekk, kom jeg på nå, og har stått der noen dager. Smelte sjokolade og dyppe ett brett med Sarah Bernhard-kaker hørtes akkurat passe slitsomt ut på en dag som denne. Jammen godt du minnet meg på det.
Vimsen sa for siden:
Nei?
Tussa sa for siden:
Er du i sjokk, Fluke? ;) Eg gjorde det men mulig eg har gjort feil? Jaja, dei var i alle fall gode.
Tussa sa for siden:
Den er i alle fall veldig god. Var ikkje meir dramatisk enn det. ;)
Fluke sa for siden:
Ble de ikke veldig tørre da?
Tussa sa for siden:
Nei, seige og gode. Eg har tydeligvis hatt flaks. :knegg:
Søster sa for siden:
Er vel litt forskjell på ovnene også, jeg lagde i dag. Stekte på 150 grader i 11 minutter, og da ble de perfekt seige og herlige.
DM sa for siden:
Vimsen: Hvilket merke? Og hadde du giddet å sjekke innholdsfortegnelsen på pakken og skrive den inn til meg?
Bokormen sa for siden:
Slike pølser er da slettes ikke juks. De er nesten hjemmelaget i mine øyne. :knegg:
Filifjonka sa for siden:
Jeg syns sånn ferdig kransekakemasse blir veldig gode kaker, jeg.
Vimsen sa for siden:
Landlord fra REMA. :knegg:
Jeg skal finne innholdet, men jeg orker ikke å gå ned akkurat nå. :stappmett av grøt:
Jeg tror jeg har litt intoleranse mot melk. :uggen: Det samme skjer om jeg spiser hvit saus.
Jaja.
Chanett sa for siden:
Mamma bruker alltid den, og hennes kransekake blir veldig god.
Vimsen sa for siden:
Det var godt å høre. Jeg hadde en flau smak i munnen, snobb som jeg er.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.