Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan nystekt CCCB stå på benken over natta?

#1

Mauser sa for siden:

Eller bør den i kjøleskapet?


#2

Stikka sa for siden:

Jeg hadde den i stekeovnen. Pleier ofte å oppbevare kaker i den over natten.



#4

Palmen sa for siden:

Erfaring tilsier at det går bra, kvalitetsmessig sett, men det kan fort være problematisk i forhold til mengden som står igjen dagen etter. :erfart:


#5

Ru sa for siden:

Det øker faren for svinn. :datapunkt:


#6

gajamor sa for siden:

Nei, den krymper. Og hvis den står for lenge, så forsvinner den helt. Ikke en smule igjen.


#7

Adrienne sa for siden:

Den oppbevares best i magen, definitivt. :nemlig:


#8

Dixie Diner sa for siden:

Det tror jeg hadde gått helt fint, men hadde satt den i kjøleskapet med en gang neste morgen.

Åh, nå fristet du meg skikkelig her!!


#9

Hondacrv sa for siden:

Det høres ut som en elkkel vaksine. CCCB... Eller er det noe med Chocolate...Chips Brownies kanskje? OJ.


#10

Dixie Diner sa for siden:

Dåne, CCCB er jo FP sin nasjonalrett, alle travere burde ha fått den med seg. Skamme seg, burde man! Fnis.


#11

Bille sa for siden:

Åh. :vilha:


#12

lavendely sa for siden:

...ser himmelsk ut!

Hvordan er denne å fryse?


#13

Marit K sa for siden:

Åh CCCB.... :hjerter:
Alt for lenge siden det stod en slik en i ovnen her. :nemlig:


#14

Palmen sa for siden:

lavendely, den tåler frysing bra.

Selv om dette er å banne i kjerka, CCCB er ikke en av mine favoritter. Den er god, men om man foelger oppskriften til punkt og prikke så blir den litt for tung og feit etter min smak.


#15

Marit K sa for siden:

Tullepalme! :humre:


#16

Palmen sa for siden:

Jeg vet, Marit K. :humre:
Hadde sikkert bare en dårlig dag den dagen jeg lagde den, altså! :jupp:


#17

Snø sa for siden:

:nam:


#18

Obelix sa for siden:

Enig. Den var god, men ikke bedre enn at den fikk stå ifred flere dager på kjøkkenbenken.



#20

Dragen sa for siden:

Jeg syns ikke du skal fryse den. Det kan jo hende du får besøk snart.


#21

Mauser sa for siden:

Frarådes av tannleger, visstnok. Og hvem er jeg, som kan overprøve dem?


#22

Dragen sa for siden:

Ond er du.

Visste du forresten at dersom du klarer å lage kake av dette:

, så kan du imponere små gjester på diett?


#23

Marit K sa for siden:

Dragen: den kombinasjonen er uslåelig når man har allergikere i omgangskretsen. Hurra for Toro! :lykkelig:


#24

Maverick sa for siden:

Jeg lurte også på hva pokker'n CCCB var for noe. :kjøkkenignorant:


#25

Nenne sa for siden:

Jeg visste ikke hva det var, men så er jeg ikke særlig glad i sjokoladekake heller.

#26

Dragen sa for siden:

CCCB var god den, og Mauser hadde til og med bakt kake til små gjester på diett.


#27

Skvetten sa for siden:

:ropert: Inter! Sånn kake vil jeg smake.


#28

Dragen sa for siden:

Den passer ikke med dietten, Skvetten.


#29

Skvetten sa for siden:

:leppe:

Men når jeg skal til Inter så har jeg lov å sprekke vel? En sånn planlagt sprekk. :ja:


#30

Babe sa for siden:

Er det noen som har hatt en lenge nok i hus til å fryse den?

Har lyst å lage den til min datters konfirmasjon - men da må jeg nesten lage den snart og fryse den ned...


#31

polarjenta sa for siden:

Jeg gjorde til bårndåpen, fungerte helt fint det:ja:


#32

Babe sa for siden:

Frøs du den ned med en gang den var avkjølt da? Når tok du den opp før dåpen?

Jeg synes nemlig den er best etter et par - tre dager, så det blir kanskje litt kræsj med frysingen?


#33

polarjenta sa for siden:

Jeg frøs den ned dagen etterpå og tok den opp på morran den dagen dåpen var. Men den kunne nok sikkert vært tatt opp dagen før også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.