Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva slags ostekake er best?

#1

Slettet bruker sa for siden:

Jeg spiser ikke så mye kake. Men i morgen kommer det visst noen drassende som skal serveres kake for.

Jeg tror jeg skal lage en ostekake, for da kan jeg tilpasse den så jeg også kan spise et stykke, men jeg greier ikke bestemme meg for om jeg lager en vanlig en med gelé på toppen eller om jeg prøver en sånn New York Isetsak.

Noen som har prøvd begge deler og kan anbefale en?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jeg liker godt begge deler, men foretrekker NY om jeg må velge, den er fantastisk god. Men pass på melmengden. Jeg hadde oppi bittelitt for mye mel og 1 ekstra egg sist og hele kaken ble ødelagt. Vet ikke om det var melet eller egget som gjorde det, men holder en knapp på at jeg tok i for mye mel altså. 2 strøkne spiseskjeer holder i massevis. Og mye vanilje, helst stang og kanskje litt vaniljesukker fra grønn og hvit boks, ikke den vanlige blå.

Her finner du forresten maaaaaaange ostekaker. SIKLE. Velg "ostekaker" til venstre.

Jeg har forresten aldri gelé på toppen av de vanlige ostekakene. Synes det ser bedre ut og smaker bedre med bare frukt/bær på toppen. Dessuten foretrekker jeg å lage den med Snøfrisk og CF og appelsingelé i fyllet i stedetfor bare Philadelphia og rømme.


#3

Che sa for siden:

Jeg liker best den med gelatin i - og de jeg har servert til synes det samme.

Forøvrig pleier jeg å bytte ut begeret med rømme med et beger vaniljekesam + gjerne tar i frøene fra en vaniljestang.


#4

Millis sa for siden:

Har dere forsøkt osteiskake? Det fikk jeg servert en gang og det var nydelig :nam:


#5

Nenne sa for siden:

Jeg synes den gele-varianten er kjedelig og tam i forhold til NY-varianten.


#6

Dixie Diner sa for siden:

Osteiskake er helt nydelig ja. Noe av det beste som finnes. Gjerne med hakket daim blandet i kjeksen øverst.


#7

Tallulah sa for siden:

Sjokoostekake er best. Jeg har en fantastisk oppskrift, men den får jeg ikke tak på før i kveld.


#8

Slettet bruker sa for siden:

Iset da - gi ræi! Jeg kan jo ikke ha oppi Dajm når jeg ikke skal ha sukker. :sikle:



#10

lavendely sa for siden:

Den vil jeg gjerne ha :nikker:



#12

lavendely sa for siden:

Hva er NY-varianten?


#13

Dixie Diner sa for siden:

Jo det kan du. Du finner sukkerfri Daim på Ultra. Den heter Russel Stover Squares et-eller-annet. :sikle:



#15

Bomull sa for siden:

Den jeg lager! :fnis:



#17

Slettet bruker sa for siden:

Den - den - den siste der! Den er fin. Den tar jeg!


#18

Dixie Diner sa for siden:

Smilefjeset mitt; her er Daimen din. Den smaker nesten HELT likt Daim altså, jeg lover:

De har den på Ultra, og sikkert andre steder også. Du får også bestilt den på nett, tror jeg så den i Lindberg sin shop faktisk (drlindberg.no). Du bør også prøve Pecan Delights i samme serie. dåne


#19

Slettet bruker sa for siden:

Næh, de har den ikke hos Lindberg. Men jeg skal sjekke den på Ultra jeg. Skal innom der i morgen uansett. :glis:

Jeg har sverget fra meg sukkerfri sjokolade når jeg ikke går i ketose, men det er noe annet når jeg skal ha den oppå kake, sant?


#20

iBam sa for siden:

Osteiskake er best :D Farlig god



#22

Slettet bruker sa for siden:

Nå har jeg nettopp tatt ut kaka av ovnen. Å guuuuuudbedre så godt det lukter! :p
Den blir fin med jordbær til i morgen tenker jeg. Det lukter kake og lime og vanilje her. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.