Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lek/underholdning i 60-årsdag?

#1

Magnolia sa for siden:

Jeg skal i 60-årsdag i helgen. Det blir ikke kaffe og snitter, men koldtbord, rødvin og fest til langt på natt. Det hadde vært hyggelig å overrasket jubilanten med en selskapslek eller noe. Det gjør ingenting om hun blir littegranne flau, men det er ikke aktuelt med utdritning. Noen som har noen gode ideer?


#2

Inagh sa for siden:

I et eller annet "rundt" lag jeg har vært i, hadde toastmaster en liste med mange ulike spørsmål. Alle som kunne svare bekreftende på spørsmålet skulle reise seg opp. Det ble endel morsomme situasjoner ut av det - og folk fikk litt trim i samme slengen.



#4

Strå sa for siden:

Fyrstikkoppgaver som i flytt to og få noe helt annet. Vi har noen få oppgavebøker som vi av og til henter oppgaver fra i selskapssammenheng. Logikkoppgaver er også gøy, for da får man samtalt og argumentert mye.


#5

Tallulah sa for siden:

Hva med en quiz om jubilanten?


#6

Magnolia sa for siden:

Tusen takk for gode tips. :blomst: Vi endte opp med en quiz om jubilanten, der vi kom med en rekke påstander der alle måtte ta stilling til om de var riktige eller gale. Man svarte riktig ved å legge hånden på hodet, og galt ved å legge hånden på baken. Til slutt gav jubilanten det riktige svaret. Alle måtte reise seg, og etterhvert som man svarte feil var man ute av spillet og måtte sette seg. Til slutt var det bare en person igjen, og denne hadde vunnet konkurransen. Påstandene var av typen "har jubilanten fåttt fartsbot" og "har jubilanten blitt stoppet i tollen", samt noen som var basert på gode & sanne historier som hun har opplevd. Det var kjempevellykket.


#7

-ea- sa for siden:

Den hørtes ut som en selskapslek jeg kunne like. :riktig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.