Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ovnsbakt ørret

#1

Elisabet sa for siden:

Noen som har noen gode tips for å tilberede den? Renser den og legger den i folie i ovnen, men det er så lenge siden jeg har laget sånn nå at jeg husker ikke hvor lenge og på hvor mange grader den skal steke, og ikke hva jeg har hatt inni. Noen gode tips? :D


#2

Benzo sa for siden:

Abonnerer.


#3

Eia sa for siden:

Vi har dill og hvitvin. Og godt med smør i folien.

Jeg tror vi steker den på 225 grader i ca. 1 time (2-2,5 kg fisk). Men vi sjekker på slutten, for den er ikke så god når den blir stekt for mye.


#4

Bluen sa for siden:

:nikker: Høres godt ut. Vi har av og til også brukt litt vårløk og persille, og evt. litt rømme.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.