Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ribbetyper

#1

kie sa for siden:

Hva er forskjellen på tynnribbe, familieribbe osv?

Og hva er best?


#2

Vimsen sa for siden:

Tynnribbe er best. Men jeg husker ikke hvorfor. det er sikkert fordi mamma har sagt det. :gal:


#3

kisha sa for siden:

Her er familieribba som gjelder. Det er mere kjøtt på den, og noen i huset liker ikke sprøstekt flesk.


#4

Eia sa for siden:

Familieribba er inkl. kotelettkam. Tynnribbe er uten. Smaken er som baken. Selv foretrekker jeg tynnribbe, for den er lettere å få til (etter min mening).


#5

kie sa for siden:

Hva ser dere etter når dere skal velge ut en "god ribbe", forresten?


#6

Blåbær sa for siden:

Selv liker jeg best tynnribbe. Jeg velger tynnribber ut fra hvor mye fett det er på den. Det beste er mye kjøtt med tynne lag fett innimellom. Styrer unna ribbene med tykke lag fett!


#7

Tik sa for siden:

Jeg bruker familieribbe,mere kjøtt på den:jupp:


#8

Kirsebær sa for siden:

Jeg har aldri prøvd noe annet enn familieribbe. Hadde en vag plan om å kjøpe tynnribbe i år, men har droppet det. Familieribba vet jeg ihvertfall at jeg får til.


#9

Filifjonka sa for siden:

Vi bruker familieribbe, fordi det alle i vår familie liker best på ribba er kotelettdelen. Jeg syns ikke tynnribbe-delen er noe god, det er for mye fett innimellom (selv om det er tynne lag). Jeg liker kotelett-kjøttet og svoren. :)


#10

Ru sa for siden:

Hah! For en gangs skyld noe nyttig på God Morgen Norge;


#11

kie sa for siden:

Tusen takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.