Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

WC-blokk i doen

#1

minikongen sa for siden:

Noen som har vært uvel og har måttet ropt på elgen på doen min, og ved et uhell tror jeg vedkommende har greid å få en hel sånn ambi pur WC-blokk til å dette ned, og på en eller annen måte har de greid å trekke den ned! (fant ut at dette var eneste logiske løsning ettersom WC-blokken er sporløst forsvunnet)

Det er en svak gjennomstrømning av vann, for når jeg prøver trekke ned går det ned til vanlig nivå etterhvert, men den er nok ikke brukanes til noe annet nei :( Doen er forresten veggmontert, og det er noe dritt å komme til det rommet bak doen >.<

Noen som har forslag? Funker sånn vakuum-ting, og hvor får jeg evt kjøpt det?


#2

Camomilla sa for siden:

Aner ikke hvordan du skal komme til, men da noen mistet vår nedi doen og noen trakk ned selv om man fikk beskjed om å ikke gjøre det, måtte doen skrus løs.
Prøvde sånn vakuum-ting, men funka ikke.
Du kan jo evt ringe en rørlegger for å få tips.
Lykke til.


#3

Siri sa for siden:

Vi måtte dessverre ha rørlegger for å fikse opp i tilsvarende hendelse. Veldig spennende for gjerningsmannen (jenta) i hvertfall.


#4

Siri sa for siden:

Velkommen forresten!



#6

Ru sa for siden:

@Mauser:
WTF?
Den så skummel ut. (I hvert fall når man nettopp har lest om nyrebiopsi. :knegg: )


#7

minikongen sa for siden:

Såpass jaa... Har nettopp hatt endel kokende vann i den, vannstrømningen er bedre nå, så kanskje jeg greier å få ta i den selv eller ved hjelp av sånn pumpe-ting! Nå er det vel ikke noe noe papir eller ekle ting nedi der :P Er litt pysete av meg x)

Takken man får for å stille husrom til disposisjon til andre: en tett do >-


#8

minikongen sa for siden:

Skal den dingsen på bildet hjelpe å få "sugd" ut WC-blokken? :)


#9

minikongen sa for siden:

Dassen er i bruk :D

Leste litt rundt på denne siden, så ved hjelp av en halvannen liters bonaqua flaske, et par gummihansker og en god del viljestyrke fikk jeg endelig tak i jævelen!

Og det til tross for at hendene mine er ikke så små og røret gikk opp igjen nedi der :P


#10

Mauser sa for siden:

'Dingsen' er en opptil 7.5 m lang fleksibel kabel som rulles ut til man møter motstand, og deretter sveives til spiralkloa i enden har satt seg fast i eller tygd i tykker blokkeringen. Fungerer også utmerket på sentralstøvsugerrørsystem.


#11

Stompa sa for siden:

Denne, bare i oransje, ville Byggmakker ha meg til å betale 649 kr for i går! :eek: Jeg kjøpte avløpsrens i stedet. Tenker jeg legger inn en ordre hos Clas Ohlson, så har jeg den klar neste gang avløpet fra vaskemaskinen renner over.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.