Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Varm isbergsalat

#1

Ibidelma sa for siden:

Kan man bruke isbergsalat i varm mat? F.eks. i wok eller gryterett?


#2

Fibi sa for siden:

Aner ikke. Men jeg har spist stekt ris med kinakål, og det var veldig godt. :jupp:


#3

Ibidelma sa for siden:

Kinakål er kål og tåler varme... Vet ikke om isbergsalaten gjør det, eller om den kanskje avgir stygg smak eller lignende?
Kinakål brukes forøvrig i vårruller, som er kjempegodt :nikker:


#4

Hyacinth sa for siden:

Tja. Du kan jo prøve.

Kinakål blir vel litt anneledes. Kinakål er kål (og ikke salat, som mange nordmenn later til å tro. :knegg: )


#5

Nina sa for siden:

I følge matvareguiden så kan man visst det:


#6

Ibidelma sa for siden:

Joda, jeg kan prøve det. Bare synd hvis hele gryteretten smaker herk, :fnise:
Det kan jo være verdt et forsøk, for vi har alltid rester når vi har kjøpt isbergsalat.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.