Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den beste husmalingen

#1

Stikka sa for siden:

Ja hva er det? Jotun Optimal, Drygolin Extrem eller noe annet? Vi skal male huset og vil at det skal gå lenge til neste gang vi må male igjen. Så derfor vil jeg ha den beste malingen.


#2

Stikka sa for siden:

Ingen som har malt, eller skal male hus nå?


#3

gullet sa for siden:

Jotun Optimal malte vi med for to år siden.
Den dekker godt, renner ikke, tørker fort og er like blank.
Å male gikk som en drøm!


#4

Maxine sa for siden:

Drygolin Extrem brukes her på de mest værutsatte partiene av huset. Min malermesterpappa har alltid gode råd på lur, og vi har derfor ikke brukt lik maling overalt. Vi har to vegger som ikke er værutsatt, der er det brukt vanlig maling, aner ikke merke. På tverrveggene som er mest værutsatt, pluss alt rekkverk, samt steder det er kronglete å komme til, har vi brukt Extreme-malingen.

Vi skal male fjøset i sommer, og kommer da til å bruke Drygolin Extreme (tror jeg) på den største veggen. Der må det nemlig brukes lift hele veien, og det er nesten 20 meter på det høyeste. Har ikke lyst til å måtte opp dit oftere enn høyst nødvendig nei... Men på deler av bygget hvor det er mindre slitasje av både vær, vind og andre årsaker, bruker vi vanlig maling (Odel gårdsmaling...).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.