Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hahahahaha!

#1

Vimsen sa for siden:

Nå går jeg for å dele opp ribba og for å salte den. Dette har jeg altså aldri gjort før.
Dette blir gøy! :gal:


#2

Albertine sa for siden:

bruker det siste ønsket fra tannfeen og forvandles til flue på veggen hos Vims


#3

Chanett sa for siden:

Så hyggelig. Kos deg, vennen! :hjerter:


#4

kisha sa for siden:

Er den ikke ferdig oppskjært? Jeg trenger bare å rispe opp svoren, men den må tine først.


#5

Fluke sa for siden:

Ha det gøy! :riktig:


#6

Vimsen sa for siden:

Jeg trenger en sag. Og en slegge til å slå meg selv i svime med.


#7

Chanett sa for siden:

Det står en slik stor sag som snekrene har i gårdsplassen min.


#8

Albertine sa for siden:

Vil du låne tapetkniven min? Jeg rutet svoren for første gang i går jeg, og fikk et tilnærmet perfekt resultat, om jeg må si det selv. Som å skjære i smør.


#9

HP sa for siden:

Vi kjøper pinnekjøttet ferdig saltet, vi. :nemlig:


#10

Michelle sa for siden:

Jeg er nettopp ferdig med å krydre ribba og nå står den og godgjører jeg.


#11

Vimsen sa for siden:

Dette er ikke pinnekjøtt, din nepe!

Og den er rutet opp. Heldigvis. Og knukket i bena.


#12

Vimsen sa for siden:

Den duger sikkert. Er der om 3 minutter.


#13

Chanett sa for siden:

Jeg har ikke nøkkel, dessverre.


#14

kisha sa for siden:

Hvorfor dele den opp? Jeg steker den hel.


#15

Vimsen sa for siden:

Jeg skal da ikke steke den selv! :skremt:

Mamma gjør det, hun hun vil ha den oppskjært. :lydig:


#16

Michelle sa for siden:

Tenkte å spørre om det samme. Har da stekt den hel i de 16 åra jeg har vært frue og jaggu har den vært god også. Men det er viktig å krydre i god tid.


#17

Vimsen sa for siden:

Vi bruker bare salt. Og den skal saltes NUH!


#18

Michelle sa for siden:

Skit i mammma Vimsen. Del den opp i stykker etter at den har fått hvilt seg.


#19

HP sa for siden:

Ikke pinnekjøtt? Går da an. :undrer:


#20

Michelle sa for siden:

Nå¨så jeg at mamman skal steke den.

Vimsen. Hiv a ut av kjøkkenet. Ribba klarer seg selv med litt hjelp.


#21

Vimsen sa for siden:

Vi skal ha begge deler.


#22

Hasselnøtt sa for siden:

Du kan låne min dypfrosne ribbe som jeg ikke aner hvordan jeg skal bearbeide.


#23

Vimsen sa for siden:

Du kjenner ikke min mor, skjønner jeg?
Og nei, jeg orker ikke å diskutere mammaer nå.


#24

kiddo sa for siden:

Skal du ikke pepre?


#25

Michelle sa for siden:

Huffda:klemme:

Hun vil nok så gjerne hjelpe jenta si.


#26

Canisa sa for siden:

Krydre du, så får mamma dele om det er så viktig for henne!:nemlig:

Jaget gubben i fryseren for å hente ribba, så vår blir ikke krydret før i morgen formiddag ...


#27

Inagh sa for siden:

Nå, hvordan gikk det - har du fremdeles humøret, og ikke minst alle fingrene, i behold?

Blir det ribbe til jul?

:dakars:



#29

kisha sa for siden:

Jeg tok min frosne ribbe opp av fryseren i dag, saltet og pepret. Nå ligger den til tining i kjøleskapet. Julaften er den ferdig tint og klar til steking.


#30

Vimsen sa for siden:

Fanken at jeg ikke ringte til han da!? Det er jo mannen til bestevnninnen min, og han kokkelerte jo i bryllupet vårt. Jeg har forresten et spørsmål til han der inne. :stolt:

Ferdig!


#31

Vimsen sa for siden:

Niks.


#32

Albertine sa for siden:

Det kan du risikere å få pepper for.


#33

Vimsen sa for siden:

Pøh. Det er mammas metode. Her viker jeg ikke en tomme.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.