Vimsen sa for siden:
Nå går jeg for å dele opp ribba og for å salte den. Dette har jeg altså aldri gjort før.
Dette blir gøy! :gal:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Vimsen sa for siden:
Nå går jeg for å dele opp ribba og for å salte den. Dette har jeg altså aldri gjort før.
Dette blir gøy! :gal:
Albertine sa for siden:
bruker det siste ønsket fra tannfeen og forvandles til flue på veggen hos Vims
Chanett sa for siden:
Så hyggelig. Kos deg, vennen! :hjerter:
kisha sa for siden:
Er den ikke ferdig oppskjært? Jeg trenger bare å rispe opp svoren, men den må tine først.
Fluke sa for siden:
Ha det gøy! :riktig:
Vimsen sa for siden:
Jeg trenger en sag. Og en slegge til å slå meg selv i svime med.
Chanett sa for siden:
Det står en slik stor sag som snekrene har i gårdsplassen min.
Albertine sa for siden:
Vil du låne tapetkniven min? Jeg rutet svoren for første gang i går jeg, og fikk et tilnærmet perfekt resultat, om jeg må si det selv. Som å skjære i smør.
HP sa for siden:
Vi kjøper pinnekjøttet ferdig saltet, vi. :nemlig:
Michelle sa for siden:
Jeg er nettopp ferdig med å krydre ribba og nå står den og godgjører jeg.
Vimsen sa for siden:
Dette er ikke pinnekjøtt, din nepe!
Og den er rutet opp. Heldigvis. Og knukket i bena.
Vimsen sa for siden:
Den duger sikkert. Er der om 3 minutter.
Chanett sa for siden:
Jeg har ikke nøkkel, dessverre.
kisha sa for siden:
Hvorfor dele den opp? Jeg steker den hel.
Vimsen sa for siden:
Jeg skal da ikke steke den selv! :skremt:
Mamma gjør det, hun hun vil ha den oppskjært. :lydig:
Michelle sa for siden:
Tenkte å spørre om det samme. Har da stekt den hel i de 16 åra jeg har vært frue og jaggu har den vært god også. Men det er viktig å krydre i god tid.
Vimsen sa for siden:
Vi bruker bare salt. Og den skal saltes NUH!
Michelle sa for siden:
Skit i mammma Vimsen. Del den opp i stykker etter at den har fått hvilt seg.
HP sa for siden:
Ikke pinnekjøtt? Går da an. :undrer:
Michelle sa for siden:
Nå¨så jeg at mamman skal steke den.
Vimsen. Hiv a ut av kjøkkenet. Ribba klarer seg selv med litt hjelp.
Vimsen sa for siden:
Vi skal ha begge deler.
Hasselnøtt sa for siden:
Du kan låne min dypfrosne ribbe som jeg ikke aner hvordan jeg skal bearbeide.
Vimsen sa for siden:
Du kjenner ikke min mor, skjønner jeg?
Og nei, jeg orker ikke å diskutere mammaer nå.
kiddo sa for siden:
Skal du ikke pepre?
Michelle sa for siden:
Huffda:klemme:
Hun vil nok så gjerne hjelpe jenta si.
Canisa sa for siden:
Krydre du, så får mamma dele om det er så viktig for henne!:nemlig:
Jaget gubben i fryseren for å hente ribba, så vår blir ikke krydret før i morgen formiddag ...
Inagh sa for siden:
Nå, hvordan gikk det - har du fremdeles humøret, og ikke minst alle fingrene, i behold?
Blir det ribbe til jul?
:dakars:
safran sa for siden:
For dere som ikke er helt sikre på hvordan man skal gjøre det:
kisha sa for siden:
Jeg tok min frosne ribbe opp av fryseren i dag, saltet og pepret. Nå ligger den til tining i kjøleskapet. Julaften er den ferdig tint og klar til steking.
Vimsen sa for siden:
Fanken at jeg ikke ringte til han da!? Det er jo mannen til bestevnninnen min, og han kokkelerte jo i bryllupet vårt. Jeg har forresten et spørsmål til han der inne. :stolt:
Ferdig!
Vimsen sa for siden:
Niks.
Albertine sa for siden:
Det kan du risikere å få pepper for.
Vimsen sa for siden:
Pøh. Det er mammas metode. Her viker jeg ikke en tomme.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.