Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Olje vs. smør

#1

Mississippi sa for siden:

Noen som vet om man kan erstatte olje med smeltet smør i posekakeprodukter som sjokoladekake, muffins o.l.?


#2

Polyanna sa for siden:

Jeg har gjort det og syntest det smakte godt. :)


#3

Ciela sa for siden:

På den kaken jeg kjøpte sist sto det at man kunne erstatte oljen med smør .


#4

Mississippi sa for siden:

Samme mengde smør som det anvises i olje da formoder jeg …?

Olivenolje setter sånn smak, og jeg mangler en ting til nesten alle kaker jeg kan bake!
Men fant en sånn ferdiggreie som er helt grei på smak. Barna elsker det!!
:)


#5

Ciela sa for siden:

Jeg hadde smeltet smøret og brukt like mye ja . Slik at blandingsforholdet ble likt .


#6

Millis sa for siden:

Det går nok helt fint vil jeg tro. Har aldri bakt fra slike poseprodukter da, men det går fint i helt vanlige oppskrifter å erstatte smør med olje og omvendt.


#7

Lykken sa for siden:

Ja, det har jeg gjort hver gang jeg har brukt ferdigkake, etter å ha laget en gang med olje og det satte vond smak. Smelter smør i samme mål som olje.


#8

Benzo sa for siden:

På loppis i dag kjøpte gubben sjokoladekake, den smakte høgg. :les rapsolje:


#9

Dixie Diner sa for siden:

Høner får tenner før jeg bruker rapsolje i kaker. :hyl:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.