Meierismør! Men det går vel under "det normale". Soyaprotein og/eller bakemixer beregnet for lavkarbo er kjekt å bake brød av. Du har hvertfall kommet til et eldorado for lavkarbere i USA, det er vel der i verden de har mest av erstatningsgreier. Nå er det kanskje best å unngå alle slags erstatninger i det daglige, men tenk - du kan jo spasere rett inn i en butikk (kanskje ikke hvilken som helst da) og kjøpe Atkins sjokoladeis i bøtte, eller brownies-kakemix og brødmixer og lignende. Kan være kjekt å ha i nøden.
barer ja. De er kjekke å ha å putte i veska, spise til frokost den dagen du ikke har lyst på noe annet (for frokost må man ha), eller hvis godterihungeren kommer kastet på.
Det er et fortykningsmiddel uten karbohydrater. Kan brukes som mel (men i mindre mengder) og feks. for å tykne sauser. Jeg har laget noen deilige vafler med det, og man kan bake brød osv. Det blir mye luftigere og mer "ekte" med jbkm enn uten.
Hvilket alternativ til sukker syns dere er best? Jeg liker Splenda godt, men jeg merker at jeg blir oppblåst i magen av det og det er ikke gøy. Sukrin har jeg ikke funnet her, det heter kanskje noe annet her?
Splenda er ikke bra for miljøet heller. Jeg bruker Sukrin eller mørkt Muscovadosukker når jeg ikke bruker vanlig sukker. Aner ikke om du finner Sukrin i USA. :hmm: Men det må da finnes. Spør etter Erythritol, det er det kjemiske navnet på det.