Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Engstelig for pusen min

#1

Tertit sa for siden:

Sitter her på jobb og engster meg syk for pusen min. Hun er hos dyrlegen og jeg skulle så gjerne vært sammen med henne. Gulpet hele ettermiddagen og kvelden i går, har tydelig problemer med svelg. Hun greier likevel både å spise og drikke. Hun er også kosete og ruller seg gjerne på ryggen slik at vi får kleie på magen hennes. Veterinæren mente det var et gresstrå som hadde satt seg fast og måtte bedøve henne for å få det ut. Sitter nå her og venter på at de skal ringe, slik at vi får ta henne med hjem. Vil ikke ha henne hos veterinæren lenger enn nødvendig. Håper bare at det er et gresstrå og ikke noe som verre er.... Veldig glad i pusen min.


#2

Inagh sa for siden:

Uff, er ikke noe gøy når et dyr man er glad i er dårlig. Håper du får tilbake en frisk og glad pus. :klem:


#3

Tertit sa for siden:

Takk Inagh, det håper jeg også. :klem:
Jeg føler meg ganske tullete her jeg sitter og engster meg, men så gjelder det verdens fineste pus også :nikker:


#4

Tertit sa for siden:

De ringte fra veterinæren nå. Det var et gresstrå. Vi kan få hente henne hjem nå og hun blir "frisk som en fisk" igjen :jippi:


#5

Pelen sa for siden:

Så bra! Det må være irriterende å ha et gresstrå i halsen,


#6

Tertit sa for siden:

Tror hun syns det var skikkelig plagsomt ja, stakkar. Brakk seg mye.
Heldigvis gikk det bra og hun er i fullt vigør i dag :)


#7

Susse sa for siden:

Så godt å høre !
Hilsen en som har flydd nabolaget rundt og ropt på en rømt Siapus i kveld. HVer gang hun så meg løp hun motsatt vei. :knegg: Sånn er det å være siameser og innekatt som stadig stikker av. Hun skal få værer ute alene, men er ikke helt klart ennå.
Nå ligger hun i fanget og sover som en stein.


#8

Luvi sa for siden:

Huff, disse kattene vet å gi oss eiere en god dose med bekymringer. Gråtassen vår oppførte seg også veldig rart en sommer her. Han satt veldig krokete på en måte og hostet og harket på en veldig merkelig måte. Blinkhinna ble også fremtredende Vi tok ham med til veterinær og hun kunne fortelle at det var et gresstrå som satt fast opp i nesen hans. Det var så langt at det vistes bak i ganen når hun åpnet munnen hans og helt frem til nesen. Han måtte legges i narkose for at hun skulle greie å trekke det ut, selv da harket han veldig til av ubehag. Det var visstnok veldig vanlig at problemer med strå oppstår på vårparten frem til sommeren da de begynner å spise gress igen. :nikker:

Godt at det ikke var "verre" i allefall og at pusen din er frisk igjen nå. :)


#9

Tertit sa for siden:

Det er vist veldig vanlig å få inn kattepuser som har satt fast strå nå på denne årstiden ja. Aldri hørt om noen andre jeg. Har hatt katter i en årrekke, men har aldri opplevd noe sånt. Katten min måtte også legges i narkose. Begynte å bli redd for forgiftning når hun brakk seg så mye. Heldigvis var det ikke det. Hun har fått kokt fisk i dag. Syns hun fortjente det :nemlig: Det syns også minstepusen vår, for da ble det fisk på han også :glis:


#10

Mjau sa for siden:

Disse kattene altså.

De er nå herlige, aberet er at de fleste av dem er frie sjeler som volder sine eiere mange bekymringer gjennom livene sine.
Har vært ute mang en kveld og ropt Coooonaaaan, i nabolagene vi har bodd i ja.


#11

Tertit sa for siden:

Kjenner til den, men her ropes det Pussi og Dæsj :humre:


#12

Luvi sa for siden:

:knegg: Kult.


#13

Tertit sa for siden:

Syns vi å :stolt:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.