Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor mye hvitløkskrydder i kyllingkjøttboller?

#1

Katie sa for siden:

...


#2

Claire sa for siden:

Jeg ville kanskje brukt fersk hvitløk i stedet. Jeg er glad i hvitløk og ville nok hatt oppi en god del. Men kanskje 2 - 3 fedd til 400 g? Når det gjelder hvitløkskrydder, vet jeg ikke helt.


#3

scilla sa for siden:

Ville også gått for fersk hvitløk. Hvitløkskrydder har ingenting med god hvitløksmak å gjøre - det er min bastante mening om den saken!:nemlig:


#4

Dixie Diner sa for siden:

For mye hvitløk? Er det noe som heter det??


#5

Hannah sa for siden:

:knegg: For noen så vil jeg tro det ja.

Hvis du ikke vil ha så mye smak, tror jeg at jeg ville hatt i ett fedd eller noe. Kanskje 2. :)


#6

scilla sa for siden:

Ja, det også. :gruble:


#7

Katie sa for siden:

...


#8

Dixie Diner sa for siden:

Næsj. Eller, mannen min mener det. Dummingen. Han presterte å klage da jeg hadde 10 fedd i en lasagne en gang. :dramaqueen:


#9

Shamu sa for siden:

Kan du legge ut hele oppskriften her?
Nå vet vi at du har brukt kyllingkjøttdeig og hvitløk.. hva mer? ;)


#10

Katie sa for siden:

...


#11

Kaktus sa for siden:

Vi klagde da svigermor lagde en liten form med fløtegratinerte poteter med 2 hvitløk i en gang. Det var rimelig heftig middag. :knegg:


#12

Dixie Diner sa for siden:

2 hele hvitløk? Høres ut som noe for meg. :knegg: adopterer svigermoren din


#13

Kaktus sa for siden:

Du kan få henne helt gratis! :generøs:


#14

Claire sa for siden:

:knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.