Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Endringer på markedsplassen

#1

HP sa for siden:

Markedsplassen er et tilbud til aktive brukere av FP. Ettersom det ikke er ønskelig at FP primært brukes som en markedsplass innføres det nå noen endringer:

Tilgangskravet økes fra 5 innlegg til tilsvarende tilgangskravet til medlemssalongen (100 innlegg og 100 ryktepoeng). Dette kravet skyldes at vi ønsker at markedsplassen skal være et tilbud til etablerte brukere på FP. Tilgangskravet endres fra og med mandag 1. juni.

Ryktefunksjonen endres på markedsplassen, positive (grønne) prikker mottatt der vil fra nå av ikke telle mot brukerens totale ryktepoeng, altså ikke regnes med i opptak til M1 og M2. Prikkene vil vises som nøytrale (grå) i brukerens kontrollpanel. Negative tilbakemeldinger (røde) fungerer som normalt.

Retningslinjer for bruk av markedsplassen

Markedsplassen er for privat salg. Kommersielt salg er ikke tillatt. Forumledelsen vil ikke håndheve regler for hvordan handler gjennomføres, men vi anbefaler retningslinjene som følger under og håper at dette er en praksis som vil etterleves. Det må understrekes at all handel skjer på eget ansvar. I tillegg kan det være vanskelig å sette entydige grenser mellom privat og "kommersielt" salg, men hovedtanken er at Markedsplassen er et tilbud til FP-brukere, altså folk som deltar på forumet også utenfor Markedsplassen.

  • Dulting av salgstråder bør begrenses. Dette inkluderer kompisdytting og sletting av gamle dulteinnlegg for å lage nye.
  • Antall aktive tråder på markedsplassen fra hver enkelt bruker bør begrenses ved å samle salgsobjekter mest mulig i passende grupperinger.
  • Det bør opplyses hvorvidt man har parallelle salgstråder eller -annonser på andre nettsteder.

#2

HP sa for siden:

Markedsplassen har nå samme tilgangskrav som medlemssalongen. Dvs at en må ha mer enn 100 innlegg og minst 2 synlige grønne prikker. Jeg ser at noen få ukvalifiserte ikke har avsluttet trådene sine, så om noen av dere ønsker å komme i kontakt med disse så må dere bruke PM.


#3

Sitron sa for siden:

Men det gjør de altså.


#4

HP sa for siden:

Hvis deaktiveringen ikke fungerer som den skal så er det fint om du sier ifra. Gjerne på PM hvis du ikke vil dele lenken til innlegget du ble grønnprikket for her. :)




#7

LimboLine sa for siden:

Æsj da.
Kunne dere ikke åpnet "Selges" delen da? :sparke:


#8

Rose sa for siden:

Syns man kunne fått tilgang når man har fått 100 innlegg selv om man ikke har 100 ryktepoeng, ikke lett å få de poengene :sparke:


#9

Interference sa for siden:

Det er litt av sjarmen ved å være her det.


#10

Rose sa for siden:

Ja skjønner det men har så lyst til å komme inn på markedsplassen :D hihi


#11

Labolina sa for siden:

:dulte:


#12

amelia sa for siden:

hvordan får man de ryktepoengene da?


#13

Kanina sa for siden:

De får man av andre medlemmer, dersom de synes du skriver noe bra og fornuftig, f.eks.

#14

Trulte sa for siden:

Noe som det er mye av er reservering av plagg. Ser at mange (nå sist i min egen tråd) reserverer til de har sett plaggene.
Det synes jeg er vanskelig, for jeg ønsker jo å kjøpe/ selge når den som var først til å si fra den ville ha "tingen". En annen ting er hvis selger sier at "ja, den kan reservere til bilder er på plass", eller ja de kan reservere noen timer etc.
Er dette noe det kan lages noen retningslinjer på?


#15

007 sa for siden:

Kan du ikke lage dine egne retningslinjer da? :vetikke: Skrive klart og tydelig i hovedinnlegget at du ikke reserverer, men selger til den første som sier klart fra at h*n vil ha det?

#16

Trulte sa for siden:

Joda, skal huske på det til neste gang. Men det gjelder også meg som kjøper da.


#17

LiKa sa for siden:

Kanskje oppdatere denne litt? :sparke:


#18

-ea- sa for siden:

Er denne gyldig nå? Siden den ligger klistret her.


#19

Adrienne sa for siden:

Har du sett. :knegg: Men nei, faktisk ikke. Kravene står i denne tråden. Takk for at du sa i fra.

Denne tråden er nå løsnet og vil nok bli slettet etterhvert.

Adrienne, moderator.


#20

Toffskij sa for siden:

Nei, poengkravene er utdatert, beklager.

Toffskij, moderator


#21

Teofelia sa for siden:

Eller ta ønskene fra medlemmene til etteretning og bare la den stå. :knegg:


#22

isola sa for siden:

Informasjonen i tråden du linker til stemmer heller ikke lenger.


#23

Adrienne sa for siden:

:knegg: Skal nok få rettet opp til slutt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.