Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Andebryst

#1

Maylen sa for siden:

Kan andebryst serveres kaldt?
Har noen oppskrifter?


#2

Juste sa for siden:

Andebryst er alt for godt kjøtt til og serveres kaldt synes nå jeg. Noen spesiell grunn at du må ha det kaldt?


#3

Maylen sa for siden:

Nei, bare noen som lurte. For å slippe å styre for mye med maten under grand prixfesten. :D


#4

Gaia sa for siden:

JA, det kan fint serveres kaldt. Jeg fikk nydelig marinert andebryst servert kaldt for noen uker siden. Jeg har dessverre ikke oppskriften, men det var en skikkelig høydare!


#5

Maylen sa for siden:

Hørtes spennende ut.



#7

F.V.Zappa sa for siden:

Du kan slow-cook'e det. Altså, på lav temperatur til det holder ønsket kjernetemperatur. Kan serveres kaldt, med salat, rucculaolje og en hvitløksdressing ved siden av.


#8

Anda sa for siden:

Egentlig burde jeg ha kommet med en rasende festlig kommentar til overskriften, men jeg klarer det ikke. :leppe:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.