Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Plantasjen vs Oasen

#1

Amic@ sa for siden:

Billigst og best av disse to?

Har en ide om at Plantasjen er billigst og Oasen er best, men vet egentlig ikke... Skal på ett av stedene nå i ettermiddag for å kjøpe diverse, og lurer på hva dere syns...


#2

GinaK sa for siden:

:confused: Der jeg handler mest, på Skullerud (Koteng) i OSlo og i to steder i Oppegård, har alle Oasen-hagesenterene blitt kjøpt opp av Plantasjen.

Er kjempefornøyd der jeg, synes prisene er helt greie.


#3

Amic@ sa for siden:

Det er et Oasen hagesenter bak Triaden, (Lørenskog) og syns de har så mye fint der. Men hvis det er mye dyrere enn Plantasjen så burde jeg kanskje heller gå dit.. Det jeg prøver å finne ut av :)


#4

Polyanna sa for siden:

Oasen best, i hvert fall. :nemlig:

Der kan man faktisk spørre og få hjelp.


#5

Camomilla sa for siden:

Der er det kjempegreit. Tror ikke de er så mye dyrere enn Plantasjen.
Var der en tur på søndag etter jeg så den sinnsyke køen på Plantasjen. På Oasen er det mindre folk og jeg syns jeg får hjelp der, det får man sjelden på Plantasjen, på Hellerudsletta i allefall.


#6

Bomull sa for siden:

Tja, prismessig så varierer det i allefall, det er mye Oasen er rimeligere på enn Plantasjen her i sør, men så er det også omvendt. Og erfaringsmessig hva gjelder de butikkene jeg har tilgang til, så er det folk med kunnskap begge plasser. Personlig trives jeg enda bedre på Blomstertunet, men det er jo bare lokalt ... ;)


#7

Veronal sa for siden:

Alle de Oasenstedene som jeg foretrakk langt over Plantasjen har blitt Plantasjen nå. :sukk:


#8

Amic@ sa for siden:

Takk for tilbakemeldinger.. ble en tur på Plantasjen i dag, så jeg fikk kjøpt meg litt jord, noen bringebærbusker og noen jordbær planter. Lørdag blir det Oasen på let etter noen fine stauder:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.