Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva må man ha i hus før valpen kommer?

#1

morgana sa for siden:

Ja hva mener dere? Enkelte selvfølgeligheter som soveplass med teppe fra valpekassen, for, biteleker, hålsbånd klarer jeg ut med, men tar gjerne imot gode råd fra erfarne hundeeiere. :) Hvordan gjør dere det iforhold til flått etc....

Og hvor ofte er det vanlig å dusje en valp/hund. Tenkte kjøpe shampo og balsam fra canis....


#2

Canisa sa for siden:

Det er ikke så mye man trenger i starten. Soveplass, bur til bil, halsbånd, lenke, matskål og en biteleke, og så tar man det etterhvert som man ser behovet.

Tangklo og børste, er vel også utstyr det er greit å kjøpe tidlig slik at man kan starte med å venne valpen til stell. Valpepels skal ikke vaskes med såpe. Dersom den blir skitten (sand, jord ++) er det nok å skylle den i rent vann. En sjelden gang kan du bruke en mild valpeshampo.

Jeg anbefaler valpekurs på det varmeste. Sosialisering og hverdagslydighet er det greit å få inn tidlig. Å lære en vilter valp å gå i bånd er ofte en utfordring, og da er det greit med en erfaren kursleder som kan komme med gode råd. Ellers er canis en veldig god side, og der kan du finne mange gode tips til nybakte valpefamilier.

Det er en cavalier dere skal ha? Hvilken farge ble det? Gutt eller jente?

Lykke til med en liten tass i hus. Det er så koselig! :hjerter:


#3

Che sa for siden:

Jeg anbefaler at dere venner hunden til bur. Det blir som en hule, og du har ikke nødt til å stenge igjen buret - med mindre det er behov for det. Hunden vår elsket buret sitt. Det var aldri låst, men han lå inni der stort sett hele dagen. (med dyne oppå seg og under seg...:knegg: )


#4

morgana sa for siden:

Blir en liten shoppingrunde da ja. :) Har et innebur, men må kjøpe et til bilen. Blir en liten rubygutt. Tror også det blir koselig :)


#5

Zip sa for siden:

:følgjer med:
5 veker att her, me var å besøkte den/dei i dag. :hjerter:




#8

Maverick sa for siden:

Lykke til! :hyper:

Jeg har et bur, eller mer sånn som den Dora viste, på jobb, og et i bilen. Seng hjemme, matskåler, for fikk jeg med fra kennelen, og har fortsatt med samme merket. Klotang, børste, en mengde biteleker, halsbånd og kobbel, og usannsynlig mye godbiter. :flau:


#9

Canisa sa for siden:

Som bilbur anbefaler jeg flygodkjente bur ala Vari Kennel. Det er en trygg hule, slamrer ikke som metallburene og holder hundehår på plass inne i buret og ikke i hele bilen ...


#10

Mississippi sa for siden:

Jeg vil heller anbelfale noe i denne duren til bilen.
Det er mye sikrere for hunden dersom man skulle være uheldig.
Er det støpt vil det ikke klirre og bråke som andre sammenleggbare bur.

Masse lykke til!
Håper vi får se bilder :hyper:


#11

Maverick sa for siden:

Jah. Og grønnsåpe. Mengder med grønnsåpe. :knegg:


#12

Mississippi sa for siden:

Da lukter det deilig og rent ... :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.