Vi skal ha koldtbord og kyllinglår er en av rettene. Jeg tenkte å steke lårene selv, går dette greit å gjøre dagen før og så varme de opp? Hvilket krydder er godt?
Tips til hvordan jeg skal gjøre dette mottas med takk! ;)
Det går vel, men jeg tenker at fjærkre ville jeg vært litt forsiktig med. De bør i såfall gjennomstekes første dagen og avkjøles raskt, og da er vel sjansen ganske god for at de har lett for å bli tørre dagen etter.
Jeg ville heller stekt de samme dagen, eller kjøpt ferdigstekte og så varme opp de.
Det går så fint, så! Man har jo kjøleskap. Stekt kylling kan holde seg i dagevis i kjøleskap.
Tre forskjellige muligheter:
Veldig enkelt, bare strø på litt pepper og/eller paprika, steik.
Bland olivenolje og sitronsaft, med litt hvitløk og oregano og kanskje litt chilipulver. Pensle kyllingen med dette, steik.
Lag yoghurtmarinade (omtrent like mengder matyoghurt og olivenolje, passe mengde sitronsaft, kanel, hvitløk og evt. andre krydder som f.eks. en liten anelse cayennepepper), legg kyllingen i denne over natta (i kjøleskap). Steik.