Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kyllinglår til koldtbord

#1

lavendely sa for siden:

Nå nærmer det seg barnedåp!

Vi skal ha koldtbord og kyllinglår er en av rettene. Jeg tenkte å steke lårene selv, går dette greit å gjøre dagen før og så varme de opp? Hvilket krydder er godt?

Tips til hvordan jeg skal gjøre dette mottas med takk! ;)

:o


#2

Arona sa for siden:

Det går vel, men jeg tenker at fjærkre ville jeg vært litt forsiktig med. De bør i såfall gjennomstekes første dagen og avkjøles raskt, og da er vel sjansen ganske god for at de har lett for å bli tørre dagen etter.
Jeg ville heller stekt de samme dagen, eller kjøpt ferdigstekte og så varme opp de.


#3

Kjøkkenskriveren sa for siden:

Det går så fint, så! Man har jo kjøleskap. Stekt kylling kan holde seg i dagevis i kjøleskap.

Tre forskjellige muligheter:

  • Veldig enkelt, bare strø på litt pepper og/eller paprika, steik.

  • Bland olivenolje og sitronsaft, med litt hvitløk og oregano og kanskje litt chilipulver. Pensle kyllingen med dette, steik.

  • Lag yoghurtmarinade (omtrent like mengder matyoghurt og olivenolje, passe mengde sitronsaft, kanel, hvitløk og evt. andre krydder som f.eks. en liten anelse cayennepepper), legg kyllingen i denne over natta (i kjøleskap). Steik.


#4

Mrs. Longbottom sa for siden:

Spesielt med lår går det kjempefint, de blir ikke tørre sånn som bryst.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.