Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Arkivere PM?

#1

Beathe sa for siden:

Det begynner (igjen) å blir fullt i PM-boksen og jeg har fått følgende mail:
[color=#000000][/color]
"Dear Beathe,

Your private messages box on Foreldreportalen has reached 90% of your allowed quota. To ensure that you do not reach 100% of your allowed messages, you should consider archiving or deleting some of your messages. Please visit this page to do so:...."
[color=#000000][/color]
Kan jeg altså arkivere gamle PMer istedetfor å slette? Hvordan?
[color=#000000][/color]
Hilsen Beathe som har slettevegring :)


#2

indie sa for siden:

Jeg markerer de meldingene jeg vil lagre, velger "Lagre som ..." og det alternativet som passer best i rullegardinmenyen under meldingene. Da lagres de på dataen din. Så velger jeg de samme meldingene og "Slett" i samme menyen.

Tror ikke det finnes noe måte å arkivere meldingene så de blir liggende i selve forumet.


#3

HP sa for siden:

Med arkiveres så menes det at du lagrer en lokal kopi, marker PMene du vil laste ned også finner du et valg i rullegardinen rett under:


#4

Beathe sa for siden:

Ok, da har jeg skjønt deler av det. Jeg merket alle PMene på en gang, men alle har ikke blitt lagret... Av 16 PM på side 2 har bare 14 blitt lagret. (Jeg merket forsåvidt også alle på side 1 også (altså alle på både side 1+2) men ingen av de på side 1 ble lagret.) Bør jeg begrense meg noe? Lagre feks fem og fem, eller kanskje en og en? Eller gjøre det på en smartere måte?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.