Har bakt en stor langpanne til i morgen, og burde hatt noe oppå ostekremen, ser jeg. Pleier pynte med valnøtter, men ettersom det ikke er nøtter inni, vil jeg ikke gjøre det nå, slik at evnt nøtteallergikere kan spise (det er til arr. på samfunnshuset dette da).
Revet sjokolade? Revet gulrot (hvor lenge holder det seg friskt og pent da liksom?)?
Jeg pleier ikke å pynte min kake. Snuppa ville VELDIG gjerne kjøpe sånne kakepyntstjerner på butikken i dag, så i morgen vil kaken være pyntet med stjerner.
Vi hadde minigulrøtter på en gulrotkake som mannen kom over i en butikk (en-eller-annen sukkermasse m/farge og holdbarhet herfra til evigheten). Ellers synes jeg den er finest uten pynt annet enn glasuren, da.
Synes den er finest uten pynt. Sjokolade har vel spor av nøtter i seg som ikke er så bra for allergikere. Revet gulrot blir fort stygg er nå min erfaring.
Jeg liker gulrotkaka best uten pynt, men har brukt revet mørk sjokolade. Det fungerte veldig bra, og jeg fikk mye skryt av den... :)
Ellers kan man pynte med litt av kremen - farget med konditorfarge. Jeg kjøpte konditorfarge sist jeg var i USA og den gir mye bedre farge enn den man får her i landet. Oransje blir skikkelig oransje! :ja:
Jeg synes ikke man trenger noe pynt på kaka, men hos bakern er det ofte ett sånt oransje strø som ligner kokos på. Har ikke helt klart å definere hva det er :gruble:
skal man servere gulrotkake i 4-årsbursdag for en rosa prinsessejente, så kan man ha rød konditorfarge i kremen. Da blir kaka rosa. Bamsemoms får en tannpirker i rompa og settes stående rundt på kaka. Smaken var den samme gamle og rosaprinsessen ble veldig fornøyd.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.