Så står det; Sikt sammen hvetemel og de øvrige tørre ingrediensene. Bland i.
Hva menes med det - skal man sikte inn alt på en gang? Kan man bare blande det sammen først, og så ta en sil og sikte inn?
Sikkert et dumt spørsmål, men jeg har ikke gjort dette før. :sparke:
Jeg har bare brukt soyaolje i den kaken. Blir kjempebra det. Og jeg sikter ikke noe, jeg bare rører det sammen. Bruker Philadelphia og de eplene jeg har, samme hvilken farge. Og den kokesjokoladen jeg har, ofte en billig type faktisk. Får ALLTID masse skryt for den kaken.
Den skal jeg lage nå, har kjøpt røde epler, rapsolje og landlord kokesjokolade, blir sikkert bra. Jeg bruker å ha alt det tørre i en bolle også sikter jeg.
Kaka er nå laget. :nikker:
Brukte solsikkeolje, røde epler og vanlig kokesjokolade (og Philadelphiaost til kremen). Den skal dessverre ikke fortæres før i morgen, men gleder meg til å smake på den.
Men - siden vi ikke skal spise den før i morgen; det er greit å sette den i kjøleskap (innpakka, selvfølgelig) og vente med å ta på kremen til i morgen?
Kan den blir tørr om den tas på i dag?
Jeg lagde denne kaken forrige uke, den var virkelig god! Men jeg synes at det var litt mye ostekrem, så neste gang kommer jeg til å halvere ostekrem mengden. Det skulle vel gå greit?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.