Kjøpte en pakke "Risgrøt gulrot" fra Nestlé da jeg var i Sverige. Beregnet på babyer fra fire måneder. Siden Pjokken reagerer på vanlig NAN har vi foreløpig satset på grøt som ikke inneholder melkepulver, og som skal blandes med MM/MME. Da jeg åpnet pakka luktet det vaniljesukker av innholdet. I innholdsfortegnelsen står blant annet oligofruktose og maltodextrin. Er dette ok å servere en baby? :blond:
Ogliofruktose ser ut til å være bare fint, i følge denne: www.fitnessprat.no/showthread.php?p=502434
Maltodextrin er vel tilsatt for å gjøre det hele søtere og er omtrent som sukker å regne. Hvis det var det du tenkte på?
Ja, det var det jeg tenkte på. :jupp: Jeg har googlet meg fram til at oligofruktose er et slags fiber som er bra for magen tidligere, men jeg føler at jeg har lite kompetanse på dette og gjerne ville ha innspill. Maltodextrin, det er kanskje noe a la malt?