Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har skjedd med sykkelen min?

#1

Kanina sa for siden:

Min trofaste, 10 år gamle DBS-sykkel med skjevt forhjul, har i det siste også fått skjevt bakhjul, samt at giret plutselig skifter av seg selv, lager nye, underlige lyder, og oppfører seg generelt rart. Hva kan dette komme av? Vi hadde besøk av en lift-bil forrige uke, og den sto og jobbet ved siden av der jeg hadde parkert sykkelen min, men jeg så ikke om den var borti. Kan et sammenstøt ha ført til irregularitetene, uten synlige skrammer? Eller er det alle barna som leker rundt her som har "skylda"? Eller er den bare gammel og falleferdig? Den fikk riktignok både nye tannhjul og boss (?) for noen år siden...


#2

Bluen sa for siden:

Min sykkel begynte også å skifte gir av seg selv. Etter noen uker/måneder i denne tilstanden røk girvaieren i en bratt oppoverbakke, så antakelig begynte den å bli tynnslitt. :vetikke:

Min gamle DBS ble for øvrig rammeskjev for noen år siden etter å ha blitt overkjørt av en bil. :mumle: Da var det ingen tvil om at noen hadde rullet over den, for å si det sånn. (Dum og sentimental som jeg er spanderte jeg på den 1500 kroner i reparasjon, da.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.