Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jordfeilbrytar slår ut

#1

Olvina sa for siden:

I kveld har jordfeilbrytaren kutta all straum i huset minst 5 gongar. Det er tydelegvis oppvaskmaskina som er årsaka, for det funkar så lenge den er avslått.

Kva kan ha skjedd her? Og er det elektrikar neste? Eller kontaktar eg butikken der vi kjøpte oppvaskmaskina? Oppvaskmaskina er omtrent 4 år, og fungerte prikkfritt seinast i går.

Eg er hysterisk redd for elektrisk støt og brann, og likar dette svært dårleg, kjenner eg. :nemlig:


#2

Kula sa for siden:

Ring netteieren din og få de til å sjekke for jordfeil. Så kan de fortelle deg hva du bør gjøre.


#3

Frøy sa for siden:

Det som kan ha skjedd er at du har fått en jordfeil i oppvaskemaskinen, noe som kan være en enkel sak å fikse, eller umulig å fikse alt etter hvor i maskinen jordfeilen ligger. Det beste er nok å kontakte noen som driver med service på oppvaskemaskiner så lenge du er sikker på at det er der feilen ligger, og siden den ikke er over 5 år er det vel butikken du skal kontakte så sender de nok ett menneske.

Trenger ikke å være nervøs for brann eller støt så lenge jordfeilbryteren din virker som den skal.


#4

Kjøkkenskriveren sa for siden:

Vi hadde tilsvarende problem med komfyren nylig, jordfeilbryteren slo ut så snart varmluftfunksjonen ble skrudd på. Ringte butikken og de sendte en fyr som fiksa saken (den var så vidt under 5 år gammel).


#5

Olvina sa for siden:

Tusen takk for svar alle saman! Då kontaktar eg oppvaskmaskinforhandlaren først, så får vi event. kontakte netteigar etterpå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.