Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Megler på besøk, rydde?

#1

Marge sa for siden:

Vi får en megler på besøk i morgen som skal gi oss en verdivurdering på leiligheten og pris på megleroppdrag. Bør vi ha rydde og ordnet litt på forhånd, eller vente med det til visningen?


#2

Strå sa for siden:

Det er ikke alle meglere/verdivurderingsfolk som klarer å se gjennom rot. Vurderingen er ikke en takst, men jeg ville ha ryddet likevel. Selv om det er noe dritt :nemlig:


#3

Albertine sa for siden:

Jeg ville også ha ryddet. Det påvirker nok megler enten han/hun vil eller ikke. Se det som en forberedelse til ryddinga før visning. :)


#4

Mississippi sa for siden:

Tenk på hvilket førsteinntrykk du har lyst til å gi. :)
Lykke til.


#5

Trulte sa for siden:

Jeg ville ha ryddet, men ikke på den måten jeg ville gjort til visning/ fotograf. Jeg holder på nå her til fotograf mandag. Et pes!!!


#6

Ru sa for siden:

Rydde. :nemlig:
Ikke sånn iherdig, men det bør jo være såpass at h*n klarer å få et godt inntrykk av rommene etc.


#7

Marge sa for siden:

Bare til å sette i gang med andre ord... :mumle:
Ja, ja da blir det vel antakeligvis mindre å rydde til visningen. Det er mildt sagt et pes å skulle shine leiligheten når man bor med to unger på 70 kvm.


#8

Niobe sa for siden:

Jeg ville ha ryddet, men ikke i samme ekstreme grad som til fotograferingen.


#9

LittLemen sa for siden:

Ville ryddet sånn at det ser ut som et normalt ryddig hjem der det bor folk. Ville ikke fjernet personlige eiendeler og sånt som jeg ville gjort til fotografering/visning.


#10

Marge sa for siden:

Hvilket betyr at vi absolutt må rydde. :knegg:


#11

LittLemen sa for siden:

Uff, ja, det hadde nok jeg måttet også hvis jeg skulle hatt en megler hit. Her ser det nok mer ut som et unormalt rotete hjem :knegg:

Men det kommer til å føles utrolig godt når det er gjort - også blir det litt enklere når dere skal videre i prosessen med fotografering og visninger.

Lykke til :klem:


#12

malou sa for siden:

:nemlig:


#13

puselini sa for siden:

Ja. akkurat sånn ville jeg også ha gjort det.


#14

Left sa for siden:

Det er nesten dobbelt så stort som her det, og jeg kjenner jeg er glad jeg ikke skal ha visning her.


#15

Filifjonka sa for siden:

Jeg ryddet og gjorde det fint til vi skulle ha verdivurdering, og jeg tror absolutt det har noe å si for helhetsinntrykket, uansett hva meglerne måtte si om det. :nemlig:


#16

Gerbera sa for siden:

Megler her fortalte oss at "neida, dere trenger ikke å rydde og ordne før jeg kommer", og som jeg påpekte til mannen, "joda, det MÅ vi, hun tenkte ikke på sånne som oss når hun sa det!"

Når vi har det strøkent, og har brukt timer på å rydde og vaske, ligner det endel på hvordan andre har det til vanlig, og da har de det rotete...


#17

Niobe sa for siden:

Da vi solgte den første leiligheten var poden bare 6 måneder og jeg var knapt på bena, og det hersket egentlig unntakstilstand i heimen. Det så akkurat slik ut da megleren var der, til tross for at vi hadde gjort vårt beste med det verste.

Megleren kommenterte at det var så ryddig og ordentlig, og jeg tenkte: "Jøje meg, hvor har du vært, hva har du sett???" :knegg:


#18

Smoothie sa for siden:

Jeg ville hatt det ryddig og rent. Gitt et godt førsteinntrykk. :nikker:


#19

Palmen sa for siden:

Om det pleier å være nogenlunde ryddig ville jeg ikke ryddet for et meglerbesoek, nei. Det er ikke han som skal kjoepe leiligheten, ei eller taksere den.


#20

Smoothie sa for siden:

Forstod det slik at HI ikke hadde noenlunde ryddig. :knegg:

Megleren skal uansett selge leiligheten. Skader ikke å gi ett godt førsteinntrykk.


#21

Bluen sa for siden:

Vi hadde et tilsvarende besøk her for et par uker siden, og jeg ryddet til krampa tok meg. I minst tre kvarter. :humre: Da var det fortsatt et stykke igjen til kategorien "normalt ryddig hjem", er jeg redd, men ettersom vi faktisk ikke skal flytte, tok jeg det ikke så tungt. (Dama hadde et svare stre med å peke ut hva som må ryddes bort fra våre 65 kvadratmeter før en eventuell visning.)


#22

Marge sa for siden:

Det er egentlig ikke det at vi har det så rotete her hjemme, men vi har så utrolig mye ting rundt omkring. Jeg holdt på å rydde og vaske i flere timer i går, men så ble det veldig bra til slutt da. Tenk om vi alltid kunne hatt det sånn, det hadde vært deilig. :knegg:


#23

Gerbera sa for siden:

Jepp, når man har shinet, pusset og ryddet til visning, da mister man vel lysten på å flytte, for da er det jo strøkent her! :bor på 86 kvm med to barn, 50 kg hund og en mann:


#24

Marge sa for siden:

Har dere bestemt dere for å bli boende?


#25

Bluen sa for siden:

Nei da, vi skal nok flytte, men ikke med det aller første. Megleren er klar over dette, men hun har ikke gitt seg av den grunn.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.